با حضور وزیر بهداشت و درمان:
بیمارستان 164 تخت خوابه گرمسار افتتاح شد
به مناسبت ایام الله دهه فجر بیمار ستان164 تخت خوابه شهرگرمسار با حضور وزیر بهداشت و درمان ، استانداراستان ،نماینده مردم شهر ستان های گرمسار و ارادان در مجلس شورای اسلامی و فرماندار مورد بهره برداری قرار گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسار آنلاین، دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی؛ وزیر بهداشت ودرمان ابتدا با حضور بر سر مزار شهدای گمنام شهر ایوان کی با قرائت فاتحه و اهدای شاخه های گل یاد و نام انها را گرامی داشت و سپس در دومین برنامه خود از در مان بستر 10 تخت خوابه ایوان کی بازدید کرد و ضمن خسته نباشید به کار کنان این مرکز در مانی خواستار تجهیز بیشتر این بیمار ستان در مورد خدمات دهی در بخش های خصوصی و درمانی شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسار آنلاین,در ادامه نیز با سفر به گرمسار بیمار ستان 164 تخت خوابه معتمدی گرمسار را افتتاح کرد. بیمار ستان 164 تخت خوابه گرمسار دارای 6 هکتار مساحت و 12390 متر مربع زیر بنا و در6 طبقه و دارای 200 اتاق و دارای 7 اتاق عمل و بخش های مراقبت های ویژه – داخلی ،زنان و اطفال،بستری با اعتبار حدود 500میلیارد ریال ساخته و تجهیز شده است.
,اولویت و توجه ویژه دولت به حوزه سلامت و بهداشت
, اولویت و توجه ویژه دولت به حوزه سلامت و بهداشت,سید حسن قاضی زاده هاشمی؛ وزیر بهداشت و در مان در حاشیه افتتاح این بیمار ستان در جمع مدیران اجرایی گرمسار گفت: یکی از مهم ترین دستاورد های انقلاب اسلامی پیشرفت و خدمات دهی در بخش سلامت است و در دولت تدبیر و امید نیز اولویت برنامه و کاری در حوزه سلامت مشهود است به طوری که تا قبل از تحویل این وزارتخانه حدود 8 هزار میلیارد تومان بدهی وجود داشت که با پیگیری ها این موضع در حال حل شدن است.
,وزیر بهداشت ودرمان در ادامه گفت: با تمام مشکلات اقتصادی که دولت در زمینه در آمدی دارد اما توانسته ایم طرح تحول سلامت را با امتیاز بهتری اجرا کنیم.
,دکتر قاضی زاده هاشمی به رفع تحریم و دستاورد های هسته ای نیز اشاره کرد و افزود: باید با این امتیاز در زمینه سرمایه گذاری در بخش سلامت وارد میدان شویم و از حاشیه پردازی در این موضع پرهیز نماییم و به دنبال وحدت و یک دلی باشیم.
,افتتاح بیش از 19 بیمار ستان در کشور تا پایان سال
, افتتاح بیش از 19 بیمار ستان در کشور تا پایان سال,در ادامه این مراسم جعفر علیزاده؛ معاون وزیر راه وشهر سازی به ساخت بیمار ستان 164تخت خوابه گرمسار در مدت 6 سال اشاره کرد و گفت: بیمارستان گرمسار در سال 86 پروژه آغاز به کار کرد و تا پایان سال 92 بیش از 50 درصد پیشرفت داشت و از سال 92 تا به امروز پروژه را به اتمام رساندیم و حدود 500میلیارد ریال هزینه داشته است.
,وی در ادامه به ساخت 19 بیمار ستان در کشور تا پایان سال جاری اشاره کرد و افزود: تا به امروز 8 بیمارستان با حدود 670 تخت به وزارت بهداشت تحویل شده است و حدود 7 پروژه دیگر نیز با حدود 660 تخت در حال تجهیز است.
,علیزاده در ادامه به مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در ساخت و تکمیل بیش از 5 بیمار ستان با حدود 562 تخت خبر دادو گفت: برای تکمیل این بیمارستان نیز حدود 50میلیارد ریال از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و بنیادبرکت کمک گرفته شده است.
,رضایت 75 درصدی مردم از طرح تحول سلامت در کشور
, رضایت 75 درصدی مردم از طرح تحول سلامت در کشور,غلامرضا کاتب؛ نماینده مردم شهر ستان های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مراسم با اعلام رضایت 75 درصدی مردم از طرح تحول سلامت در کشور خبر داد و گفت: حوزه رفاه اجتماعی و بهداست و در مان موضوعی مورد حمایت دولت و مجلس است و در همین راه 4 هزار میلیارد تومان مجلس به دولت برای اجرای این طرح واگذرا کرده است تا با یک درصد مالیات بر ارزش افزوده باعث توسعه بهداشتی در کشور شود که تا به امروز بیشتر استان های کشور از این حوزه رضایت دارند.
,نماینده مردم شهرستان های گرمسار و آرادان در ادامه به فضای بسیار سخت اقتصای در کشور اشاره کرد و افزود: بیش از 540 میلیارد تومان پیمانکاران در بخش های مختلف عمرانی کشور از دولت طلب دارند که این موضع با ارائه برنامه های بلند مدت در حال حل است و مجلس نیز به این موضع اهتمام جدی دارد.
,وی در ادامه تصریح کرد: بیمار ستان قدیمی امام (ره) گرمسار به مرکز پلی کلینیک تخصصی برای مراجعه بیماران در زمینه پزشک های حوزه تخصصی تبدیل خواهد شد و با ایجاد درمان بستر 10 تخت خوابه ایوان کی و بیمار ستان جدید گرمسار و فعال نمودن بیمارستان امام حسین (ع)آرادان و شبانه روزی نمودن در مانگاه تامین اجتماعی گرمسار و ایجاد این درمانگاه در شهر ایوان کی مشکل بخش بهداشت و درمان این شهرستان مرتفع خواهد شد.
,آماده باش دو بیمارستان استان برای استقرار کامل بیمارستان گرمسار
, آماده باش دو بیمارستان استان برای استقرار کامل بیمارستان گرمسار ,مهدی شادنوش؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در پایان این مراسم به آماده باش بودن بیش از دوبیمار ستان در استان به عنوان بیمارستان معین جهت خدمات دهی مهم تا امادگی و انتقال بیمار ستان امام (ره) گرمسار اشاره کرد و گفت: حوزه بهداشت ودرمان خدمات بسیار وسیعی در دولت تدبیر و امید به مردم ارائه داده است و در همین راستا بیش از 150میلیارد ریال برای تجهیز بیمارستان جدید گرمسار هزینه شده است.
,شادنوش در ادامه تصریح کرد: انتقال بیمارستان یک موضوع زمان بر است و تا دو هفته آینده بسیاری از بخش های مورد نیاز و حیاتی مستقر خواهند شد.
,در پایان این مراسم از خیر حوزه بهداشت و درمان که زمین ساخت بیمار ستان 164 تخت خوابه گرمسار را اهدا کردند به نام آقای معتمدی با هدایایی تجلیل و قدردانی شد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه