جشن انقلاب در دبیرستان ایران، ابهر برگزار شد
به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر، جشن انقلاب با حضور دانش آموزان و معلمان دبیرستان ایران در محل سالن شهید باهنر ابهر برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ابهر۲۴ معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش ابهر با حضور در این مراسم با بیان اینکه انقلاب اسلامی، انقلاب بصیرت، دانایی ،بیداری و استکبار ستیزی ملت ایران اسلامی در مقابل مستکبران جهان بود، گفت: این انقلاب با فداکاریهای مردم ایران و هدایتهای امام راحل به ثمر نشست و همه ما وظیفه داریم از این دستاوردی که با جانفشانی شهدا تثبیت شده است حفظ و حراست نماییم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ابهر۲۴ ,عباسی وظیفه دانش آموزان را در برهه کنونی کسب علم و دانش و تلاش جهت رسیدن به مراجع علمی بالا دانست و افزود: امروز مهمترین نیاز کشور رشد علمی و فن آوری است که مستلزم پرورش افراد متعهد، مسئولیت پذیر وتوانمند در مدارس و مراکز علمی کشور می باشد.
,وی افزود: انتقال خاطرات و گفته های دوران انقلاب به نسل نوجوان و جوان از نیاز های ضروری عصر کنونی است که مدیران و معلمان باید در این زمینه تلاش نمایند.
,اجرای سرود، قرائت شعر و مقاله، همخوانی و اجرای دکلمه توسط دانش آموزان دبیرستان ایران از مهم ترین برنامه های این مراسم بود.
,شایان ذکر است در این مراسم از دانش آموزان برتر امتحانات نیمسال اول با اهدای لوح و جوایزی تجلیل شد.
,همچنین در پایان این مراسم از کلیه دانش آموزان و معلمان ومهمانان حاضر در مراسم با صرف ناهار پذیرایی به عمل آمد.
,گفتنی است، جشن انقلاب به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر، با حضور حجت اله عباسی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش ابهر، دانش آموزان و معلمان دبیرستان ایران در محل سالن شهید باهنر ابهر برگزار شد.
, ,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه