معاون فرهنگی و هنری حوزه هنری استان همدان:
ارسال 820 اثر به سومین جشنواره فرهنگی و هنری نماز
معاون فرهنگی و هنری حوزه هنری استان همدان گفت: برای برگزاری جشنواره هنری و فرهنگی نماز در مجموع 820 اثر به دبیر خانه رسیده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صبح الوند، تیمور آقا محمدی با اشاره به تعداد آثار ارسالی در شش رشته رمان، داستان کوتاه، فیلمنامهنویسی، پویانمایی و انیمیشن، فیلم مستند و فیلم کوتاه داستانی گفت: با توجه به اطلاعرسانیهای صورت گرفته تاکنون 11 رمان، 447 داستان کوتاه، 27 فیلم مستند،139 فیلم نامه ، 31 انیمیشن و 79 فیلم کوتاه به دبیرخانه رسیده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح الوند,وی با اشاره به ارتباط مستمر هنرمندان استانی و کشوری با حوزه هنری همدان و مسوولیت کمیته داوری سومین جشنواره نماز افزود: کیفیت آثار این دوره از جشنواره از رشد خوبی برخوردار بوده است و در مجموع 14 داور در شش بخش داوری این جشنواره را به عهده دارند.
,سومین جشنواره فرهنگی و هنری نماز 14 و 15 اسفند ماه امسال در همدان برگزار می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه