مجتمع آموزشی خیری فرزندان ایران در کلاک افتتاح شد
در دومین روز از دهه مبارک فجر و با حضور مسئولین اموزش و پرورش استان البرز مجتمع آموزشی خیری فرزندان ایران در کلاک افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دانش روز مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۱ کرج در این مراسم افتتاحیه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام (ره) و شهدای انقلاب گفت: در ایام دهه مبارک فجر شاهد افتتاح مدارس و واحدهای آموزشی برای دانش آموزان هستیم و یکی از توفیقات جمهوری اسلامی ایران توجه به نظام تعلیم و تربیت است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانش روز ,وحید یعقوبی افزود: امروز جوامع توسعه یافته توجه به آموزش را اساس کار خود قرار داده و ارتقا کیفیت اموزشی یکی از معیارهای توجه به مدارس است.
,

, وی اظهار داشت: منطقه کلاک با توجه به مهاجرت پذیری بالا در استان البرز از این قائده مستثنی نبوده و اولیای دانش اموزان مشارکت بسیار خوبی در راستای خدمات اموزشی دارند اما لازم است به غالب مدارس این ناحیه عنایت ویژه ای شود.
,مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۱ کرج تصریح کرد: فرزندان ایران تنها مدرسه کلاک پایین است و ۲ شیفت بوده و دانش آموزان از مسیرهای دور به این واحد آموزشی مراجعه می کنند.
,یعقوبی در خاتمه تاکید کرد: دانش آموزان در عبور از عرض خیابان برای این واحد آموزشی با مشکلات مواجه هستند و غالبا تصادف نیز رخ داده لذا توسعه فضاهای آموزشی و توجه به تجهیزات مدارس از تردد دانش آموزان از راه های دور به مدارس جلوگیری خواهد کرد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه