نماینده ولی فقیه در مازندران:
دشمنان به دنبال رخنه در مجلس خبرگان آینده هستند
نماینده ولی فقیه در مازندران در همایش گفتمان امام (ره) و انقلاب که در محل مجتمع اهل بیت ساری برگزار شد، گفت: دشمنان ما هم به دنبال تضعیف جایگاه رهبری هستند و قصد دارند سر نظام را تضعیف کنند تا بدنه از میان برود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرساری، آیت الله طبرسی نماینده ولی فقیه در مازندران در همایش گفتمان امام (ره) و انقلاب که در محل مجتمع اهل بیت ساری برگزار شد، با بیان اینکه عاشورا به تمام معنا سیاسی است، گفت: زمانی که امام حسین (ع) به سمت کربلا حرکت کرد همه چیز خود را همراه آورد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرساری,وی بیان کرد: ما نباید در امام و انقلاب مان شک کنیم؛ چون جاهلیت دوران پهلوی به وسیله امام خمینی (ره) و جاهلیت اموی را امام حسین(ع) از بین برد.
,نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه یکسری از مشکلات و معضلات در کشور وجود دارد، افزود: کسی منکر این مشکلات نیست و در وصیتنامه امامخمینی (ره) نیز به آن اشاره شده است.
,آیت الله طبرسی بیان کرد: آن چیزی که به دست آوردیم، حکومت الله است و در حال حاضر نیز باید مجتهد و عادل برای مجلس خبرگان انتخاب کنیم تا افراد مطئنی به مجلس راه یابند.
,وی ابراز کرد: ما میخواهیم خبرگانی مطمئن داشته باشیم که پس از ۱۲۰ سال مقام معظم رهبری، خواست شخصی را تعیین کند فردی مطمئن را برگزیند.
,نماینده ولی فقیه درمازندران با بیان اینکه عدهای میخواهند رهبری را موقت کنند یا شورای رهبری درست کنند، افزود: عدهای به عنوان گروه برای مجلس خبرگان خیز برداشتند ولی ما نباید مجلس را از این ترکیب بیاندازیم.
,وی ادامه داد: دشمنان ما هم به دنبال تضعیف جایگاه رهبری هستند و قصد دارند سر نظام را تضعیف کنند تا بدنه از میان برود.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه