امام جمعه بروجرد:
بیعت با انقلاب در 22 بهمن، بیعت با اسلام و پیامبر(ص) است
امام جمعه بروجرد گفت: بیعت با انقلاب در 22 بهمن بیعت با اسلام و پیامبر(ص) است و باید بار دیگر در روز 22 بهمن اقتدار و عظمت را نشان دهیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد حجت الاسلام "حسن ترابی" در دومین مجمع بسیج بروجرد که در حسینیه سپاه برگزار شد افزود: تداوم انقلاب وابسته به نیروهای انقلابی است که یار و یاور نظام بودند و باعث دوام انقلاب هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد , بازتاب بروجرد,
وی اضافه کرد: یکی از تفاوت های اساسی انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلاب های دیگر این است که انقلاب های دیگر فرزندان خود را دچار تردید می کنند اما انقلاب ما هیچ تغییری در نیروهای خود ایجاد نمی کند و باعث رویش چهره های جدید انقلابی می شود.
به گفته وی یکی از ویژگی های مهم انقلاب اسلامی ایران رهبری و ولایت است که آن را از سایر انقلاب ها متمایز کرده است.
امام جمعه بروجرد تصریح کرد: یکی از شاخصه های مهم انقلابی بودن ، التزام به اسلام است که باید به اسلام اعتقاد عملی و واقعی داشته باشد.
وی بیان کرد: کسانی که به حلال و حرام فکر نکرده و به حدود اخلاقی اسلام عمل نمی کنند هرگز نمی توانند خود را انقلابی بدانند.
حجت الاسلام ترابی افزود: یک فرد انقلابی مرز بندی پررنگی در برابر دشمن دارد و دشمن ستیز و استکبار ستیز و در یک کلمه استکبار ستیز است.
به گفته وی کسانی که به دنیال سازش با غرب هستند نمی توانند انقلابی باشند.
وی اظهار داشت: داشتن بصیرت دینی و سیاسی یکی دیگر از شاخصه های انقلابی بودن است و کسانی که در برابر جبهه حق قرار بگیرند برای باطل تلاش می کنند.
وی با اشاره به این که ساکتین فتنه 88 انقلابی نیستند افزود: کسانی که در جریان این فتنه آتش فتنه را شعله ور کردند و سکوت کردند و حق را از باطل تشخیص ندادند انقلابی نیستند.
امام جمعه بروجرد به برگزاری انتخابات اشاره کرد و افزود: ملت ایران در جریان یک امتحان بزرگ قرار دارد و آن انتخابات هفتم اسفند است که باید با رهنمودهای رهبری یکبار دیگر اقتدار خود را به جهانیان نشان دهند.
به گفته وی بسیجیان افراد انقلابی هستند که همیشه گوش به فرمان رهبر بوده و با بصیرت و آگاهی مشکلات جامعه را حل می کنند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه