خودروی "تیبا" حامل 300 میلیون کالای قاچاق توقیف شد
فرمانده انتظامی شهرستان "اسدآباد" از کشف 221هزار و 600نخ انواع سیگار قاچاق و خارجی درسطح شهرستان خبرداد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند؛ سرهنگ داود علیبخشی اظهار داشت: در راستای اجرای طرح مبارزه با کالای قاچاق و برخورد با وارد کنندگان، مأموران پلیس آگاهی در سطح محورهای مواصلاتی طرح ایست و بازرسی را انجام دادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,وی گفت: مأموران در بازرسی از یک دستگاه خودرو "تیبا" تعداد 221هزار و 600نخ انواع سیگار خارجی و قاچاق کشف و خودرو نیز به پارکینگ منتقل کردند.
,علی بخشی با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون چندین مرحله کالای قاچاق از نوع سیگار خارجی در سطح شهرستان کشف شده، گفت: ارزش کالای کشف شده بالغ بر300میلیون ریال می باشد.
,وی ورود کالای قاچاق را تهدیدی برای اشتغال و تولید داخلی دانست و یادآور شد: متهم به همراه کالای مکشوفه برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.
,فرمانده انتظامی شهرستان اسدآباد در ادامه اظهار داشت: مأموران مبارزه با موادمخدر شهرستان اسدآباد با همکاری عوامل پلیس مبارزه با موادمخدر استان با تشکیل اکیپ های ویژه 2نفر را به اتهام تهیه و توزیع مواد مخدر شناسایی وو دستگیر کردند.
,وی با ارائه هشدارهایی به افراد متخلف که فعالیت آنان از چشم تیز بین پلیس به دور نخواهدماند، یادآورشد: متهمان به همراه موادمخدر مکشوفه برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی و سرانجام روانه زندان شدند.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه