افتتاح بخش آی سی یو بیمارستان نهبندان

افتتاح بخش آی سی یو بیمارستان نهبندان
با حضور استاندار خراسان جنوبی و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی بخش آی سی یو بیمارستان نهبندان به بهره برداری رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نهبندان خبر،همزمان با دهه مبارک فجر و با حضور استاندار خراسان جنوبی و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی بخش آی سی یو بیمارستان نهبندان به بهره برداری رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نهبندان خبر, نهبندان خبر, نهبندان خبر,

 

,

علیرضا فریدهاشمی،رئیس شبکه بهداشت و درمان نهبندان در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص این پروژه گفت: اجرای این پروژه از سال 92 شروع شده است و با اختصاص اعتبار در سال جاری تکمیل و افتتاح شد.

,

 

,

وی افزود: برای این پروژه که به ارتقاء خدمات بهداشت و درمان شهرستان کمک زیادی می کند 11میلیارد ریال هزینه شده است.

,

 

,

رئیس شبکه بهداشت و درمان نهبندان خاطر نشان کرد: با بهره برداری از این طرح 13 هزار و 948 خانوار از خدمات آن بهره مند خواهند شد.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه