logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

انفجار مهیب در خیابان فلسطین تهران

انفجار مهیب در خیابان فلسطین تهران
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از انفجاری شدید در محدوده خیابان فلسطین خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا، سیدجلال ملکی  دراین باره گفت: حوالی ساعت 14:30 ظهر امروز چهارشنبه حادثه ریزش آوار در سامانه 125 اطلاع داده شد که بلافاصله ستاد فرماندهی، آتش‌نشانان را به محل حادثه واقع در خیابان فلسطین جنوبی، خیابان شهید برادران مظفر اعزام کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


 ملکی با بیان اینکه با توجه به قرار گرفتن موقعیت در فاصله نزدیک به ایستگاه 46، آتش‌نشانان در کوتاهترین زمان ممکن به محل رسیدند، افزود: پس از حضور عوامل آتش‌نشانی در محل مشخص شد که گزارش ریزش آوار اشتباه بوده و در محل حادثه انفجار رخ داده است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در این باره گفت: محل حادثه یک ساختمان دو طبقه قدیمی با یک طبقه زیرزمین بود که عملیات بازسازی بر روی آن در حال انجام بود و در حالی که کارگری مشغول عملیات هوابرشی در زیرزمین بوده ناگهان سیلندرهوا دچار انفجار شده است.

ملکی با بیان اینکه شدت انفجار به حدی بود که تمامی شیشه‌های این ساختمان و چند ساختمان مجاور نیز شکسته و بر زمین ریخته بود، گفت: همچنین به چهار خودروی سواری نیز خساراتی وارد شد.

وی درباره خسارات جانی این حادثه نیز گفت: یک خانم که احتمالا عابر پیاده بوده به همراه کارگری که در حال انجام عملیات هوابرش بود دچار مصدومیت شده و به بیمارستان منتقل شدند. دو نفر از عابران پیاده نیز به شکل سرپایی در محل درمان شدند.

به گفته ملکی آتش‌نشانان دقایقی پیش پس از ایمن‌سازی محل به عملیات خود خاتمه دادند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه