امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام در المپیاد نانوی دانش آموزی در ساوه + جزئیات
مدیر آموزش و پرورش ساوه گفت: آخرین مهلت ثبت نام در المپیاد فناوری های نانو برای تقویت بنیه علمی دانش آموزان 15 بهمن ماه است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالله سالمی، مدیر آموزش و پرورش ساوه در گفتگو با خبرنگار نارخبر گفت: آخرین مهلت ثبت نام در المپیاد فناوری های نانو برای تقویت بنیه علمی دانش آموزان 15 بهمن ماه است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نارخبر,
وی با اشاره به برگزاری مرحله اول المپیاد در اردیبهشت سال 95 افزود: یک دوره آموزشی 3 ساعته برای آشنایی بیشتر دانش آموزان پایه نهم به بعد در هفته جاری برگزار شد تا دانش آموزان با مقدمات این علم آشنا شوند.
,
سالمی بیان کرد: در این دوره آموزشی مفاهیم و کاربردهای این علم از طریق پاورپوینت، فیلم و صوت بیان شد که دانش آموزان می توانند در دوره های پیشرفته پژوهش سرای شهید اسدی نیز برای آمادگی جهت حضور در المپیاد ثبت نام کنند.
,
وی افزود: دانش آموزانی که در باشگاه نانو ثبت نام کنند می توانند در آزمون های آزمایشی شرکت کنند.
,
مدیر آموزش و پرورش ساوه شرح داد: المپیاد شامل دو مرحله است که مرحله اول در اردیبهشت ماه و مرحله دوم در تابستان 95 برگزار می شود.
,
وی تصریح کرد: آشنایی و تقویت بنیه علمی دانش آموزان در زمینه نانو و ایجاد بستر ارتقای کیفی تولیدات داخلی کشور و استفاده از فکرهای خلاق المپیاد، اهداف این طرح است.
,
سالمی با اشاره به برگزاری مرحله شهرستانی احکام گفت: مسابقات احکام بین دانش آموزان برتر مدارس نیز برگزار شد که نفرات برتر به مرحله بعدی صعود می کنند.
,
انتهای پیام/ک
]
ارسال دیدگاه