رئیس اداره کار بستک خبر داد:
واگذاری زمین به تعاونیهای فعال در شهرک صنعتی بستک
رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی از واگذاری زمین به تعاونیهای فعال در شهرکهای صنعتی شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از جهانگیریه، بهرام فولادچنگ رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: پس از بیان مشکل عدم تخصیص زمین به تعاونیهای فعال طی تفاهمنامهای که بین شرکت شهرکهای صنعتی و اتاق اصناف شهرستان منعقد شد مقرر شد به اصناف فعال و نیز تعاونیهایی که فعالیت خوبی داشته باشند در شهرکهای صنعتی شهرستان زمین واگذار شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانگیریه,وی افزود: این تصمیم بنابر احصاء مشکلات پیش روی فعالین تولیدی شهرستان گرفته شده و امیدواریم با تخصیص زمین یکی از دغدغههای مهم سرمایه گذاران شهرستان مرتفع شود.
,رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: عدم برخورداری فعالین تولیدی شهرستان از زمین مناسب جهت احداث کارگاه تولیدی و کمبود سرمایه در گردش دو مشکل عمده شرکتها و تولید کنندگان عنوان شده بود که به یکی از مهمترین تقاضای آنان که واگذاری زمین است جواب مثبت داده شد.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه