نماینده ولی فقیه در بسیج شهرستان درگز:
امام خمینی(ره) به مردم ایران عزت و حق انتخاب داد
نماینده ولی فقیه در بسیج شهرستان درگز: از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی که با رهبری امام خمینی(ره) انجام شد؛ رهایی مردم از ظلم شاه بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از درگزخبر، حجت الاسلام داوود عبداللهی نماینده ولی فقیه در بسیج شهرستان درگز در مراسم جشن انقلاب که به مناسبت دهه فجر در روستای ارتیان درگز برگزار شده بود با اشاره به آیاتی از سوره بقره اظهار کرد: قوم بنی اسراییل در ظلم مستکبر زمان خود یعنی فرعون قرار داشت و آنان شاهد قتل پسران و به کنیزی گرفته شدن زنان خود بودند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درگزخبر,وی ادامه داد: به خاطر گریه و دعای فراوان، سرانجام خداوند حضرت موسی(ع) را برای رهایی بنی اسراییل از ظلم بزرگ فرعون به سوی آنها فرستاد.
,نماینده ولی فقیه در بسیج شهرستان درگز خاطر نشان کرد: در زمان حکومت پهلوی، مردم ایران نیز در شرایط سخت مشابه قوم بنی اسراییل قرار داشتند.
,وی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، مردم ایران به عزت رسیدن و صاحب انتخاب شدند؛ چرا که در زمان شاه پهلوی با قبولی لایحه کاپیتولاسیون در واقع مردم ایران خوار و ذلیل می شدند تا آنجا که اگر شاه ایران جنایتی در آمریکا مرتکب می شد در همان کشور باز خواست می شد؛ ولی اگر یک فرد آمریکایی خطایی را در کشور ما مرتکب می شد؛ ایران هیچ گونه حق دخالت و برخورد قضایی نداشت.
,حجت الاسلام عبداللهی در پایان ضمن تاکید بر لزوم شکر گزاری مردم از نعمت انقلاب اسلامی گفت: شکر این نعمت الهی با حضور پر شکوه مردم در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی باعث تقویت این نظام الهی می شود.
,وی افزود: راهپیمایی 22 بهمن در واقع شکرگزاری این نعمت الهی توسط مردم است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه