رییس دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه های لرستان:
استقلال و عزتمندی کشور از برکات انقلاب اسلامی است
رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های لرستان، استقلال و عزتمندی کشور را از برکات انقلاب اسلامی دانست و گفت: این نعمت به برکت خون شهیدان و مجاهدت انقلابیون حاصل شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سید اسماعیل حسینی رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های لرستان در گفت و گو با خبرآزاد، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر گفت: یکی از نعمت هایی که به برکت انقلاب اسلامی حاصل شد، استقلال و عزتمندی کشور است و این نعمت به برکت خون شهیدان و مجاهدت انقلابیون به دست آمده است و باید قدر آن را بدانیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرآزاد,وی با بیان اینکه انسان به طور طبیعی ارزش عزتمندی را متوجه است، افزود: خداوند متعال نیز همواره بر این موضوع تاکید کرده است، جایی که در قرآن کریم می فرماید:« ولله العزه جمیعا و للرسول و للمومنین» ؛ بنابراین همانطور که خداوند عزیز است مومنین را نیز عزیز می خواهد.
,مسئول نهاد رهبری در دانشگاه لرستان با بیان اینکه نقطه مقابل عزت، ذلت و پذیرفتن خواری است، تصریح کرد: شعار تمام مسلمانان، «هیهات من الذله» است که آن را از امام حسین(ع) آموخته اند. با این حال باید توجه کرد که خداوند هرگز راضی نیست که مومنین در مقابل کافران خوار و ذلیل شوند.
,حسینی گفت: حتی ممکن است انسان هزینه هایی را بپردازد اما ارزش آن را دارد که در مقابل کفار سر تسلیم فرود نیاورد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه