رئیس شبکه بهداشت و درمان بویین میاندشت:

استقبال با شکوه مردم از طرح خیرین سلامت ما را شگفت زده کرد

استقبال با شکوه مردم از طرح خیرین سلامت ما را شگفت زده کرد
رئیس شبکه بهداشت و درمان بویین میاندشت: استقبال گرم خیرین از همایش بزرگ خیرین سلامت، مسؤلان استان را غافلگیر کرد به طوری که رییس محترم مرکز بهداشت استان اصفهان نیز ۵۰۰ میلیون تومان از اعتبارات بهداشت و درمان استان را به این امر اختصاص داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بی ام خبر، ریاست شبکه بهداشت و شهرستان بویین میاندشت  اظهار داشت: با توجه برگزاری همایش بزرگ استانی خیرین سلامت شهرستان بویین میاندشت تعدادی از افرادی که از نخبگان اقتصادی و اجتماعی بومی ساکن خارج از شهرستان بودند برای این همایش دعوت شدند که  با عنایات الهی و نیت خیر و اراده ستودنی،خیرین دعوت شده از این طرح استقبال بسیار گرمی کردند که این امر مورد توجه بسیاری از مسؤلان استانی قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بی ام خبر,

کیخایی در ادامه خاطر نشان کرد: رییس محترم مرکز بهداشت  استان که ازاستقبال گرم و شور و شعور بالای خیرین شهرستان خشنود  شده بود ۵۰۰ میلیون تومان از اعتبارات بهداشت و درمان استان را به این شهرستان بویین میاندشت اختصاص داد.

,

رضا کیخایی همچنین بیان داشت: در بحث توسعه و پیشرفت باید درون زا و برون گرا باشیم به این معنی که علاوه بر توجه به استعداد ها و توانایی های بالای جوانان و مردم داخل شهرستان  به ظرفیت های بومی خارج از شهرستان نیز توجه داشته باشیم.

,

وی در پایان گفت: دست آورد این همایش در درجه نخست همدلی و همگرایی در سطح شهرستان و جلب نظر فعالان اقتصادی همشهرستانی و مسولان استانی بود و امیدواریم این ارتباط و روند نه تنها در حوزه بهداشت و درمان که در سایر زمینه ها نیز تداوم داشته باشد و زمینه ساز پیشرفت و توسعه همه جانبه شهرستان عزیزمان و در شان مردم نجیب و بزرگ این خطه، از جمله در حوزه ی بهداشت و درمان شود.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه