شهیده واعظی میراث ایستادگی مقابل دشمن در سنگر حجاب و عفاف برای ما به جا گذاشت
رییس بسیج جامعه زنان کشور اظهار داشت: ما امروز اینجا جمع شده ایم تا با شهدا پیمان ببندیم که ما همچنان با ایثار و مقاومت در این مسیر قدم خواهیم گذاشت و اجازه نمی دهیم دشمن با جنگ فرهنگی خدشه ای به انقلاب وارد کند و شهیده طیبه واعظی برای ما میراث ایستادگی مقابل دشمن در سنگر حجاب و عفاف را به جا گذاشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زنان خبر مینو اصلانی رییس بسیج جامعه زنان کشور در مراسم رونمایی از مزار شهیده شاخص سال با تبریک ایام مبارک فجر بیان کرد: شهدای انقلاب اسلامی در راه انقلاب جان خود را فدا کردند و ما امروز این افتخار را داریم تا به آنان مژده دهیم یاد و خاطره آنهاست که ما در سی و هفتمین بهار آزادی همچنان زنده نگه داشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زنان خبر,وی افزود: کسانی که خداوند به آنان توفیق داد و آنان نیز از جان گذشته باعث ظهور انقلابی برای تمامی مستضعفین عالم شدند و این انقلاب در دامن خود زنان و مردان را پروراند که از دادن جان هراسی ندارند و در فدا کردن خون خود در راه اسلام و انقلاب از هم سبقت میگیرند.
,اصلانی ادامه داد: دشمن از روحیه شهادت طلبی مردم ایران هراس دارد و دشمن هیچگاه راز مقاومت و ایستادگی که در برابر ظلم داریم را نمی فهمد و زیر بار ذلت نرفتن در گوش شهدای ما زمزمه شد تا آنها توانستند از جان خود بگذرند.
,رییس بسیج جامعه زنان کشور اظهار داشت: شهیده طیبه واعظی و همسرش در بدترین لحظات شکنجه را تحمل کردند و این موضوع نویددهنده آزادی بود و آنها مطمئن بودند روزی شما جوانان و زنان شیرزن جمع خواهید شد و با یاد و خاطره آنها انقلاب را به ثمر خواهید رساند.
,وی گفت: ما امروز اینجا جمع شده ایم تا با شهدا پیمان ببندیم که ما همچنان با ایثار و مقاومت در این مسیر قدم خواهیم گذاشت و اجازه نمی دهیم دشمن با جنگ فرهنگی خدشه ای به انقلاب وارد کند و شهیده طیبه واعظی برای ما میراث ایستادگی مقابل دشمن در سنگر حجاب و عفاف را به جا گذاشت.
,اصلانی یادآور شد: مادر شهید واعظی فرزندانی تربیت کرد که دشمنان را به زانو در آوردند و ما روح پاکشان را می ستاییم زیرا جوانان ما امروز بیش از پیش به این روحیه نیاز دارند.
,رییس بسیج جامعه زنان کشور بیان کرد: ما از شهیده ای تقدیر مینماییم که در آن زمان قالی بافی می کرد و پول خود را نثار مستمندان کرده و برای نو عروسان جهیزیه تهییه می کرد ما نیز با الگوگیری از آن بزرگوار در تحریم ها از پا نمی نشینیم و از کشورمان دفاع می کنیم.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه