امام جمعه میانه:
مردم با روحیه انقلابی پای صندوقهای رأی حاضر شوند
حجت الاسلام حامدی امام جمعه میانه بر ضرورت حفظ روحیه انقلابی و ترویج آن، حفظ هویت دینی و اسلامی، پرهیز از تضعیف نهادهای قانونی در ایامالله دهه فجر تأکید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از میانا، حجت الاسلام و المسلمین حامدی امام جمعه میانه در خطبه های نماز جمعه ۱۶ بهمن ماه در جمع پرشور نماز گزاران در محل مسجد جامع این شهر، با اشاره به اینکه افراد باید از تخریب و توهمت زدن به دیگران بپرهیزند، افزود: حب ذات در افراد باعث می شود عیوب خود را نبیند، ولی در صورتی که دیگران را آینه خود قرار دهید می تواند عیوب خود را برطرف سازند. امام جمعه میانه بر کار نیکو کردن در حق دیگران و عدم ابراز نظر در باره موضوعی که علم بدان در اختیار نیست، تاکید کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میانا,حجت الاسلام حامدی فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر و پاسداشت یاد و نام شهدا و امام راحل (ره) و همچنین فرا رسیدن روز نیروی هوایی را تبریک و یاد و خاطره امیر سرلشکر سلیمی را به عنوان بنیان گذار ارتش انقلابی را گرامیداشت. خطیب جمعه میانه بر لزوم هم افزایی و وحدت مردم و تجلی آرمان های نظام و انقلاب در راهپیمایی ۲۲بهمن و طنین انداز شدن ندای الله اکبر در شب این روز و شعار های ضد استکباری در مراسم راهپیمایی تاکید کرد.
,وی با اشاره به رصد دشمنان نظام و انقلاب از حضور میلیونی مردم در صحنه تظاهرات ۲۲، بر لزوم مشارکت و حضور هر چه بیشتر مردم در این روز بزرگ تاکید کرد.
,حامدی با اشاره به دیدار دبیر شورای امنیت ملی با رهبر انقلاب و تاکید ایشان بر داشتن روحیه انقلابی در تمامی صحنه ها بخصوص درآستانه انتخابات حساس مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، افزود: کم رنگ شدن روحیه انقلابی در بین مردم و مسوولان خواسته اصلی دشمنان نظام و انقلاب است.
,وی رسیدن به منافع شخصی و اولویت دار بودن آن در مقابل منافع عمومی و سازش با دشمنان و دست برداشتن از آرمان ها و اهداف انقلاب را از ثمرات از بین بردن روحیه انقلابی و انقلابی گری در بین مردم و مسوولان عنوان کرد. وی با اشاره به برگزاری یادواره ۵ هزار شهید ورزشکار، افزود: پیام و تبلیغی که ورزشکاران متعهد و با روحیه انقلابی نظام جمهوری اسلامی به عنوان یک ارزش که در عرصه های بین اللمللی انجام می دهد، حرکتی بزرگ و ارشمند است.
,حجت الاسلام حامدی با اشاره به این مو ضوع که مردم از چهره های سیاسی که بر علیه قانون موضع گیری می کنتد اعتماد نخواهند کرد، اظهار داشت: زیر سوال بردن ارکان نظام و سو استفاده از مقدسات ملت از جمله بیت امام خمینی (ره) اقدامات ناپسندی می باشد که در حال روی دادن در عرصه انتخابات است.
,امام جمعه میانه با اشاره به پیروزی های ارزشمند نیروهای مقاومت مدافعان حرم زینب (س) در مقابل گروه های تروریستی در سوریه، افزود: مردم مسلمان جهان باید از این نیروها تا پیروزی نهایی که آن هم نزدیک است، حمایت همه جانبه داشته باشند.
,وی از برگزاری نهمین سالروز شهادت آیت الله حامدی امام جمعه شهید میانه و یادواره طلاب شهید روحانی شهرستان، در روز جمعه ۲۳ بهمن از ساعات ۱۰:۳۰ در محل مسجد جامع این شهر خبر داد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه