رئیس تبلیغات اسلامی کوهرنگ:

انقلاب اسلامی نماد مبارزه با ظلم و ستم است

انقلاب اسلامی نماد مبارزه با ظلم و ستم است
رئیس تبلیغات اسلامی کوهرنگ گفت: انقلاب اسلامی نماد مبارزه با ظلم و ستم است و هر کشوری که استقلال پیدا کند از انقلاب اسلامی سرمشق می گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کوهرنگ خبر، حجت‌الاسلام علی نصیری در نشست با مدیران شهرستان کوهرنگ به بیان مباحثی در مورد دهه فجر انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: انقلاب اسلامی نماد مبارزه با ظلم و ستم است و هر کشوری که استقلال پیدا کند از انقلاب اسلامی سرمشق می گیرد. 
 
وی در ادامه به کشورهای همسایه ایران اشاره کرد و افزود: کشور ما امن ترین کشور در خاورمیانه است و این به خاطر برکت انقلاب اسلامی و حمایت مردم از انقلاب است.
 
حجت‌الاسلام نصیری بیان کرد: برنامه های بیست و هفتمین فجر انقلاب در این شهرستان تدوین شده و امید است ادارات و نهادهای دولتی همکاری لازم در مورد اجرای برنامه ها داشته باشند.
 
گفتنی است، نشست معارف مدیران دستگاه های اجرایی کوهرنگ در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوهرنگ خبر,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه