دانیل داوری مصدوم شد
باشگاه اینتراخت براونشوایگ اعلام کرد دانیل داوری مصدوم شده و بازی هفته آینده برابر نورنبرگ را از دست داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا اینتراخت براونشوایگ هفته گذشته موفق شد در بوندسلیگا برد ارزشمندی را بدست آورد و هامبورگ را با نتیجه 4 بر 2 شکست دهد. در این دیدار دانیل داوری دروازهبان تیم ملی ایران آسیب دید.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, اینتراخت براونشوایگ هفته گذشته موفق شد در بوندسلیگا برد ارزشمندی را بدست آورد و هامبورگ را با نتیجه 4 بر 2 شکست دهد. در این دیدار دانیل داوری دروازهبان تیم ملی ایران آسیب دید.,
باشگاه آینتراخت براونشوایگ اعلام کرد دروازهبان ایرانی به دلیل کشیدگی عضله شانه مصدوم شده و نمی تواند در دیدار برابر نورنبرگ به میدان برود. هنوز مشخص نیست که داوری چه مدت از میدان دور خواهد بود.
,
تیم ملی ایران 12 اسفند در آخرین دیدار خود در انتخابی جام ملتهای آسیا برابر کویت به میدان خواهد رفت و هنوز مشخص نیست داوری به این دیدار میرسد یا خیر. باشگاه آلمانی پیش از این از دعوت داوری به اردوی تیم ملی ایران برای بازی با کویت خبر داده بود.
,
انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه