شمشادی:
مقام معظم رهبری نقش محوری در تقویت جبهه مقاومت دارند
خبرنگار صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با سابقه هشت سال حضور در عراق و سوریه گفت: مقام معظم رهبری به عنوان رهبریت جهان اسلام، نقشی محوری در تقویت جبهه مقاومت دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن شمشادی خبرنگار صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با سابقه هشت سال حضور در عراق و سوریه در گفتگو با خبرنگار پردیس خبر در مورد جایگاه ایران اسلامی در منطقه گفت: ایران اسلامی در منطقه و جهان نقشی تعیین کننده دارد و مقام معظم رهبری به عنوان رهبریت جهان اسلام در تقویت جبهه مقاومت نقشی محوری و اصلی دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پردیس خبر,خبرنگار صدا و سیما در ادامه این مطلب تصریح کرد: مقام معظم رهبری حمایت های خوبی از آرمانهای مردم فلسطین و در مجموع ملت آزاده جهان مانند مردم سوریه کرده است.
,شمشادی با تاکید براینکه مقام معظم رهبری صحبت هایی طوفانی و محکم در راستای نابودی استکبار جهانی و صهیونیست داشته اند، اضافه کرد: ایران به رهبری مقام معظم رهبری حمایت خوبی در جهت تحکیم بنیان جبهه مقاومت داشته است، از زمانی هم که تکفیری های داعش شکل گرفتند و ابزار استکبار جهانی برای تخریب بنیان اسلام از درون شدند، مقام معظم رهبری با سخنرانی های پر محتوای خود موضع خاصی نسبت به تکفیری ها و رونمایی از پشت پرده آنان انجام دادند.
,وی، ابراز داشت: با صحبت های مقام معظم رهبری و دیدگاه ارزشی ایشان نسبت به داعش، افرادی که اطلاعات مبهمی از بستر شکل گیری داعش داشتند در این رابطه اطلاعات کاملی بدست اوردند.
,شمشمادی در تعریف نقش مدافعین حرم اظهارداشت: شهدای مدافع حرم در سوریه از فرد خاصی حمایت و دفاع نمی کنند، هدف آنها دفاع از بارگاه عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری (س) است.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه