کارشناس روانشناسی عنوان کرد:
تاخیر در ازدواج یعنی رفتن به استقبال انزوا و افسردگی
یک کارشناس روانشناسی تأخیر در ازدواج را، موجب مشکلات روانی و عاطفی در فرد دانست و گفت: تاخیر در ازدواج احساس تنهایی و بیارزشی را به دنبال دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از شاخه طوبی ،لیلا قیاسی؛ کارشناس روانشناسی ، تأخیر در ازدواج از سنین جوانی، که سن نیاز به همسر است را موجب مشکلات روانی و عاطفی در فرد دانست و افزود:در این مقطع زندگی که نیازهای عاطفی و جنسی در هر فردی فعال است و توان کافی در او وجود دارد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, به نقل از , شاخه طوبی, , ،, لیلا قیاسی؛ کارشناس روانشناسی ، تأخیر در ازدواج از سنین جوانی، که سن نیاز به همسر است را موجب مشکلات روانی و عاطفی در فرد دانست و افزود:در این مقطع زندگی که نیازهای عاطفی و جنسی در هر فردی فعال است و توان کافی در او وجود دارد.,وی با توجه به اینکه تاخیر در ازدواج احساس تنهایی و بیارزشی را به دنبال دارد گفت: تاخیر در ازدواج یعنی برطرف نشدن نیازهای عاطفی جوان در حالی که میل به دوست داشتن و دوست داشته شدن دارد.
, .,این کارشناس روانشناسی در ادامه اظهار کرد: اگر این نیاز به طور صحیح ارضا نشود، یا باید سرکوب شود و یا به شیوهای نامناسب و ناهنجار تأمین شود که در هر صورت موجب احساس گناه شده و به عزت نفس فرد آسیب میرساند.
,قیاسی با توجه به اینکه ازدواج هسته اولیه ایجاد خانواده و به نوبه خود، واحدی در سنگ بنای جامعه انسانی است گفت: ازدواج زمینه ساز مطلوبترین فرصت برای زیباترین تلاقی چشمها، گیراترین تبادل کلامها، تجلی متعالی ارزشها و محبوبترین کانون نزد خالق متعال است.
,وی با اشاره به روایتی از پیامبر (ص) که «هیچ کانونی در اسلام بر پا نشده است که نزد خداوند از کانون ازدواج محبوبتر و عزیزتر باشد»بیان کرد:ازدواج علاوه بر آرامش روانی و ارضای غریزه جنسی، تعهد و تکامل اجتماعی را در پی داشته و زمینهساز بروز استعدادها و توانمندیهای نهفته درونی می شود.
,قیاسی با بیان اینکه بعد از ازدواج شخصیت انسان تبدیل به یک شخصیت اجتماعی می شود خاطر نشان کرد:فرد خود را مسئول حفظ همسر و آبروی خانواده و تأمین وسایل زندگی فرزندان آینده می بیند به همین دلیل تمام ابتکار و استعداد خود را به کار می گیرد و از ظرفیتهای موجود خود کمال استفاده را میبرد و به بالندگی بیشتری نایل می شود.
,این کارشناس روانشناسی در پایان ، قرار گرفتن در ولایت و حمایت خداوند، به خشم آمدن شیطان، حفظ و کامل شدن ایمان جوانان، مضاعف شدن ثواب عبادت، زیاد شدن روزی و... را از مزایای مهم ازدواج عنوان کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه