به مناسبت سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی صورت گرفت:

برپایی محفل انس با قرآن با حضور قاری بین‌المللی در دشتک

برپایی محفل انس با قرآن با حضور قاری بین‌المللی در دشتک
همزمان با ششمین روز از دهه مبارک فجر محفل انس با قرآن کریم با حضور استاد مهدی عادلی قاری ممتاز بین‌المللی در شهر دشتک برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سید اصغرحسینی اردلی کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی شهرستان اردل درحاشیه این آئین نورانی در گفت‌وگو با خبرنگار هفت چشمه گفت: طبق برنامه‌ریزی‌هایی که توسط اداره تبلغات اسلامی شهرستان اردل در خصوص برنامه‌های فرهنگی دهه فجر در سطح شهرستان گرفته شده مصوب شد که دو محفل انس با قرآن توسط شورای هماهنگی و توسعه فعالیت‌های قرآنی شهرستان اردل به مناسبت دهه مبارک فجر برگزار شود که اولین محفل انس با قرآن کریم با استقبال پرشکوه مردم در مسجد امام حسین (ع) شهر دشتک برگزار شد.

حسینی افزود: دومین محفل انس با قرآن کریم در بیست و یکم بهمن‌ماه باحضور استاد حسن‌فردی همزمان با نماز ظهر و عصر برگزار خواهد شد.

در این مراسم قاری بین‌المللی قرآن کریم، استاد مهدی عادلی به تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید پرداخت و بعد از اتمام در سخنانی خطاب به قرآنیان و فعالان قرآنی شهر دشتک گفت: قدر این امنیت و آزادی و آسایشی که در کشور عزیزمان ایران اسلامی وجود دارد را بدانید.

مهدی عادلی افزود: امنیت و سرافرازی امروز جامعه به برکت خون شهداست و باید قدر امام راحل و شهدا را بدانیم و در مسیر آنها که همان قرآن کریم است حرکت کنیم.

در این مراسم با حضور استاد مهدی عادلی قاری ممتاز بین‌المللی، امام جمعه شهر اردل و برخی از مسئولین شهرستانی از قاریان شهر دشتک تجلیل به عمل آمد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه