فرمانده جدید نیروی انتظامی شهرستان شازند معرفی شد

فرمانده جدید نیروی انتظامی شهرستان شازند معرفی شد
صبح امروز یکشنبه طی مراسمی با حضور ائمه جمعه شهرستان شازند،فرماندار شهرستان شازند، فرمانده انتظامی استان مرکزی و مسئولین ادارات و نهادهای شهرستان، فرماندهان قدیم و جدید نیروی انتظامی شازند تودیع و معارفه شدند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شازند ما، صبح امروز یکشبنه طی مراسمی با حضور ائمه جمعه شهرستان شازند، فرماندار شهرستان شازند، فرمانده انتظامی استان مرکزی و مسئولین ادارات و نهادهای شهرستان، فرماندهان قدیم و جدید نیروی انتظامی شازند تودیع و معارفه شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما,

 

,

, ,

 

,

 حجت الاسلام عسگری امام جمعه آستانه علوی در این مراسم ضمن تبریک فرا رسیدن ایم الله دهه فجر گفت: برقراری امنیت در شهرستانی همچون شازند هم سخت است و هم آسان؛ سخت بودنش به علت پراکندگی زیاد شهرستان و و جود روستاهای دور افتاده و آسانی آن به خاطر وجود مردمی فهیم و دانا که با نیروی انتظامی همکاری دارند است.

وی با اشاره به خطبه 53 نهج البلاغه افزود: سربازان نظامی و انتظامی، دژهای نفوذناپذیر مردم هستند و باعث سربلندی خلق خدا و دین بوده و امنیت به برکت وجود این نیروهای نظامی است.

امام جمعه آستانه با بیان اینکه اگر نیروهای نظامی و انتظامی نباشند، فاتحه جامعه خوانده است، بر تلاش مضاعف این نیروها در جامعه تاکید کرد.


سرهنگ احمد رضا چگنی فرمانده انتظامی شهرستان نیز در این مراسم گفت: طی مدتی که در شهرستان شازند بودیم، برنامه های بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت را در دستور کار خود قراردادیم.

وی ادامه داد: بر اساس نیاز سنجی های انجام شده از سطح شهرستان، نیاز های امنیتی مردم را بررسی و احصا می کردیم که یکی از این موارد بحث سرقت به خصوص سرقت احشام بود.

فرمانده انتظامی شازند بیان کرد: خداراشکر با برنامه ریزی های انجام شده و با تعاملی که بین پرسنل نیروی انتظامی وجود دارد و هم چنین همکاری سایر دستگاهها توانستیم رقم رو به رشد سرقت را کاهش بدهیم و تقریبا آن را به صفر برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: در سطح شهرستان سه موضوع دارای اهمیت بود که باید به آن توجه می شد و در این باره پیگیری های خوبی انجام شد؛ یکی بحث ارتقاء سطح دانش پرسنل، دوم ارتقاء منزلت اجتماعی نیروی انتظامی و سوم توجه ویژه به پلیس جامعه محور و ایجاد تعامل و اعتماد در سطح جامعه.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

, ,


در این مراسم از زحمات سرهنگ احمدرضا چگنی تقدیر و سرهنگ بیژن جنتی به عنوان فرمانده جدید نیروی انتظامی شهرستان شازند معرفی شد.

انتهای پیام/

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه