رییس اداره محیط زیست بندرترکمن خبر داد :
دستگیری متخلفان شکار در کرانه های ساحلی بندرترکمن
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان های ترکمن و گمیشان از دستگیری دوشکارچی متخلف وکشف دوقبضه سلاح شکاری و نیز تحویل یک قطعه حواصیل به محیط زیست بندرترکمن خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای ترکمن ، علی بیانی گفت: یکی از علاقه مندان و دوستداران ساکن یکی از روستاهای شرقی گمیشان طی تماس تلفنی ؛ خبر یافتن یک قطعه حواصیل سفید مجروح را به اداره محیط زیست بندر ترکمن مخابره نموده که اسرع وقت تیم کارشناسی یگان حفاظت محیط زیست بندر ترکمن به روستای منظور مراجعه و حواصیل مصدوم را تحویل می گردد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ترکمن,
وی افزود:حواصیل از ناحیه پا شدیدا دچار جراحت شده بود.متاسفانه حواصیل یاد شده به سبب جراحات و خونریزی شدید تلف شد .
رییس اداره محیط زیست بندرترکمن و گمیشان اظهار داشت: محیط بانان محیط زیست بندرترکمن و گمیشان در 48 ساعت گذشته موفق شدند در کرانه های ساحلی این شهرستان ، دو نفر شکارچی متخلف را به همراه دو قبضه سلاح شکاری دستگیر کردند. خوشبختانه در هر دو مورد با حضور به موقع مامورین ، شکارچیان در ارتکاب فعل مجرمانه خود ناکام ماندند.
بیانی همچنین ادامه داد :با همکاری و همراهی اداره محیط زیست بندر ترکمن و گمیشان با اداره محیط زیست بهشهر حدود و ثغور منطقه پناهگاه حیات وحش میانکاله در سرحدات شرقی این اکوسیستم بی نظیر در مجاورت ساحل شهرستان بندر ترکمن با نصب تابلو هایی هشدار دهنده مشخص شد .عدم شفافیت و نا آشنایی شکارچیان با این مناطق و مرزهای ممنوع هر از چند گاهی گلایه هایی از سوی شکارچیان مجاز در پی داشت که خوشبختانه این مشکل برای همیشه برطرف شد .
تالاب میانکاله بخشی از شبه جزیره میانکاله است و در سمت غربی آشوراده قرار دارد. این تالاب اولین تالاب بین المللی ثبت شده در فهرست تالاب های کنوانسیون رامسر بوده و با بیش از ۱۰۰ هزار هکتار مساحت، یکی از زیستگاه های مهم و با ارزش پرندگان آبی و خشکزی می باشد. زمین های آن مجموعه ای از شنزارهای ساحلی، زمیان های باتلاقی، آبگیرها، مرداب جنگلی با پوشش درختچه های گز، جنگل انارستان، بوته های تمشک و زمین های پست و گره افتاده هستند
گونه های گیاهی در شبه جزیره میانکاله : انار ترش وحشی، تمشک، سازیل، ازگیل، داغداغان، سیاه تلو، سپیدار، علف شور، جگن و علف هفت بند
گونه های جانوری در شبه جزیره میانکاله : گرگ،مرال، یوزپلنگ، شغال، روباه، جوجه تیغی، گربه جنگلی، گراز و فک دریای خزر، پرندگان ( فلامینگو، دراج ، شاهین، بحری و زنگوله بال ) ، ماهی ها ( کپور، کفال، کلمه، ماهی سفید، سوف، ماش و کاراس.
جزیره میانکاله در بخش جنوب شرقی دریای خزر در شهرستان بهشهر واقع شده است. مساحت آن 68800 هکتار و ارتفاع آن بین ۱۵ تا ۲۸ متر پایین تر از سطح دریای آزاد است. موقعیت دقیق جغرافیایی شبه جزیره میانکاله بدین صورت می باشد که از شمال به دریای خزر ، از شرق به آشوراده، از جنوب به خلیج گرگان و از غرب به بندر امیرآباد مرتبط می باشد. شبه جزیره میانکاله که از مکانهای دیدنی استان مازندران به شمار می آید مجموعه ای از شن زارهای ساحلی، اراضی باتلاقی، آبگیر، مناطق جنگلی با پوشش درختچه های گز، تپه های شنی، جنگل انارستان، بوته های تمشک و سازیل است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه