رئیس مرکز امور شوراهای حل اختلاف کشور؛
شوراهای حل اختلاف مورد تأیید رهبری و قوای سه گانه است
معاون رئیس قوه قضاییه و رئیس مرکز امور شوراهای حل اختلاف کشور گفت: شوراهای حل اختلاف جزو مراجع قضایی و مورد تأیید قوای سه گانه و رهبر انقلاب می باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پهره؛ حجت الاسلام محمد مهدی احمدی میانجی در همایش شوراهای حل اختلاف جنوب سیستان و بلوچستان که با حضور رییس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان و اعضای شوراهای حل اختلاف جنوب استان در دانشگاه ولایت ایرانشهر برگزار شد گفت: شوراهای حل اختلاف به عنوان یکی از مراجع دادخواهی؛ نقش به سزایی در کار صلح، سازش و رسیدگی سریع تر به پرونده ها دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , پهره؛, پهره؛, حجت الاسلام محمد مهدی احمدی میانجی در همایش شوراهای حل اختلاف جنوب سیستان و بلوچستان که با حضور رییس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان و اعضای شوراهای حل اختلاف جنوب استان در دانشگاه ولایت ایرانشهر برگزار شد گفت: شوراهای حل اختلاف به عنوان یکی از مراجع دادخواهی؛ نقش به سزایی در کار صلح، سازش و رسیدگی سریع تر به پرونده ها دارد.,وی گفت: شوراهای حل اختلاف سراسر کشور تنها در سال گذشته سه میلیون و 400 هزار پرونده را مختومه کرده اند و آنچه که در این میان مهم است رضایت مردم، اجرای عدالت و برخورد با مخلان امنیت است.
,معاون رئیس قوه قضاییه و رئیس مرکز امور شوراهای حل اختلاف کشور تصریح کرد: قوه قضاییه با هدف حمایت از اعضای شوراهای حل اختلاف سالانه بالغ بر 17میلیارد و 500 میلیون ریال حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی پرداخت می کند.
,انتهای پیام/3339
,
ارسال دیدگاه