پیام جغتای گزارش می دهد:
انتشار پوسترهای منتسب به نامزدهای انتخاباتی در جغتای
بعد از قانون شکنی نامزدها ی انتخابات مجلس شورای اسلامی با فعالیت گسترده در فضای مجازی و برگزاری نشست ها وضیافت های آنچنانی و پرهزینه، و چشم پوشی مسولان ناظر، حالا نوبت به چاپ پوستر رسیده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیام جغتای؛ بعد از قانون شکنی نامزدها ی انتخاباتی مجلس شورای اسلامی با فعالیت گسترده در فضای مجازی و برگزاری نشست ها وضیافت های آنچنانی و پرهزینه، و چشم پوشی مسولان ناظر، حالا نوبت به نقض قانون در سطح وسیع تر و ملموس تر آن هم انتشار پوستر رسیده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,پوستر های منتصب به کاندیداهایی خاص در هر جایی از شهر، مخصوصا در معابر اصلی و درب واحد های صنفی به چشم میخورد و هیچ نام و نشانی از کاندیدایی خاص در آنها دیده نمی شود و لی منتسب بودن آنها به یک نامزد مشخص و معین برای اهالی شهر مشهود و واضح است.
,چاپ و انتشار این پوستر ها،آن هم با نام مقدس ائمه علاوه بر نقض قانون توسط پیش قراولان قانون گذاری در یک مجلسی اسلامی، باعث ضربه خوردن جایگاه شخصیت یک کاندیدا در ذهن مردم خواهد شد.
,انتظار میرود نهادهای نظارتی مستقرر در شهرستان جغتای نسبت به این جریان ناقض قوانین حاکم حساس تر بوده و از همه گیر شدن آن جلوگیری نمایند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه