یادداشت؛
سلامتی گم شده
به خاطر اهمیت دادن بیش از حد به کار ، خانه و خانواده کمتر به سلامتی خود اهمیت می دهیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کرمان ۱۴۰۰؛ از یک طرف رکورددار مصرف نوشابه و نمک هستیم و این نشان می دهد آن قدری به سلامتی یمان اهمیت نمی دهیم و از طرف دیگر رکوردار تجویز دارو و آزمایش هستیم. بعد با خودمان فکر می کنیم که اگر به سلامتی اهمیت نمی دهیم چرا این قدر آزمایش می رویم؟ و بعد به این نتیجه می رسیم چون به سلامتی یمان اهمیت نمی دهیم مجبور می شویم دکتر برویم و ...
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی کرمان ۱۴۰۰؛,در خصوص اینکه رکوردار آزمایش و سی تی اسکن هستیم که به نظر ما اصلا ایرادی ندارد. حیف نیست وقت با ارزش دکتر با گرفتن شرح حال از بیمار گرفته شود؟ دکتر در اولین مراجعه مریض را برای گرفتن ویزیت مجدد انجام می دهد و یا با صاحب برخی از آزمایشگاه ها قوم و خویش هستند، خیر، اصلا، این مورد فقط برای آن انجام می شود که بیماری شما بهتر تشخیص داده شود.
,در مورد تجویز داروی زیاد هم، درست که داروی زیاد عوارض دارد، منتها همین که آدم دلش الکی خوش باشد که مثلا دارد به بدنش نفع می رساند و در راستای سلامتی اش گام بر می دارد خوب است.
,این مطالب را متذکر شدم تا بگویم متاسفانه همه ما خیلی کم به سلامتی یمان اهمیت می دهیم و گاهی اوقات هم اصلا، مثلا به کار، خانواده، فرزند، همسر، والدین بیشتر از خودمان اهمیت می دهیم و گاهی هم این قدر به مسائل خانه و خانواده می پردازیم که اصلا خودمان را فراموش می کنیم.
,و وقتی به خود می آییم با یک تن علیل و مریض روبرو می شویم که دیگر وقت گذشته و برای درمان کمی دیر شده است و باید نصف هزینه ماهیانه که در آورده ایم خرج دکتر و بیمارستان، آزمایش و ... کنیم. چه خوب است که از همین امروز بیاییم علاوه بر خانواده و کار بیشتر به فکر سلامتی خودمان باشیم چون اگر ما سالم باشیم می توانیم مثمر ثمر و پرفایده باشیم ، ولی وقتی مریض باشیم و ضعف بر ما غلبه کند از تمامی کارهایمان باز می مانیم.
,پس یا علی!!!! از همین امروز سعی کنیم اگر کارمند و کارگز هستیم مسائل ایمنی و بهداشتی را رعایت کنیم و ما بین کار حدود ۱۰ دقیقه به خودمان استراحت دهیم و در حین کار حتما آب بنوشیم و حرکات کششی و ورزشی را فراموش نکنیم و دیگر مسائلی که باید رعایت شود به آن اهمیت دهیم زیرا سلامتی یمان در میان است، اگر خانه دار هستیم اول به خودمان بعد به خانواده و کارهای خانه اهمیت دهیم.
,به نظر من این قدر پولی که هزینه بیمارستان، آزمایشگاه، رادیولوژی ، سی تی اسکن و غیره می کنیم صرف بهترین غذا، ورزش و تفریح و بالاخره سلامتی خودمان کنیم خیلی بهتر است.
,بطور مثال روزانه آنقدر خودمان را مشغول کار و زندگی می کنیم که آخر شب با خستگی زیاد یا مسواک نمی زنیم و یا اینکه اگر هم بزنیم با بی توجهی و خیلی سهلانه کار را انجام می دهیم ولی اگر همین مسواک زدن را تا ۲ دقیقه طول دهیم دیگر لازم نیست حدود ۴۰۰ هزار تومان هزینه دندان کنیم دیگر مسائل هم چنین است!!!؟؟؟
,بیایید نگوییم مشکلات زیاد است و خودمان را به طوفان فراموشی بسپاریم. بلکه شعارمان این باشد "سلامتی من" مهمتر از همه چیز است.
,مهین نامجو
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه