فرمانده نیروی مقاومت بسیج بروجرد:
اتحاد و همبستگی نیروهای مسلح باعث شکست دشمنان می شود
فرمانده نیروی مقاومت بسیج بروجرد گفت: اتحاد و همبستگی نیروهای مسلح باعث شکست دشمنان می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد سرهنگ "محمد پاپی نژاد" در صبحگاه مشترک نیروهای مسلح در بروجرد افزود: 19 بهمن ماه یادآور بیعت نیروی هوایی ارتش با رهبر انقلاب است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد ,
وی اضافه کرد: دلاورمردان در ارتش در چنین روزی بود که با بیعتشان نشان دادند ارتش یک ارتش انقلابی است و همیشه گوش به فرمان رهبری هستند.
به گفته وی اتحاد و همبستگی بین نیروهای مسلح سبب می شود تا دشمنان شکست بخورند.
فرمانده نیروی مقاومت بسیج بروجرد تصریح کرد: نیروهای مسلح در کنار مردم همیشه گوش به فرمان رهبری هستند و برای حرکت در مسیر سعادت و پیشرفت گام برمی دارند.
وی بیان کرد: نیروهای مسلح از توانایی بالایی برخوردار هستند و هیچ گاه اجازه نخواهند داد که دشمنان به اهداف خود برسند.
سرهنگ پاپی نژاد افزود: دشمنان از هر فرصتی برای اجرای توطئه های خود استفاده می کنند اما باید بدانند نیروهای مسلح با آگاهی و هوشیاری و با توان بالایی که دارند همیشه گوش به فرمان رهبری هستند و توطئه های دشمنان را یکی پس از دیگری خنثی می کنند.
به گفته وی همه ما باید ادامه دهنده راه شهدا باشیم ، راهی که پیروزی و سعادت را به همراه دارد و عزت و اقتدار امروز ایران اسلامی نتیجه خون هزاران شهیدی است که برای دفاع از ارزشها و میهن اسلامی در برابر دشمنان ایستادند و به شهادت رسیدند.
لازم به ذکر است که در هشتیمن روز دهه فجر مراسم صبحگاه مشترک نیروهای مسلح شهرستان بروجرد با حضور جمعی از مسئولین در سپاه بروجرد برگزار شد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه