طرح "یادآوران امر به معروف و نهی از منکر " در صحنه برگزار شد+تصویر
طرح "یادآوران امر به معروف و نهی از منکر " با حضور 300 دانش آموز دختر در حوزه علمیه فاطمه الزهراء(س) شهرستان صحنه برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از امروله، طرح "یادآوران امر به معروف و نهی از منکر " با حضور 300 دانش آموز دختر در حوزه علمیه فاطمه الزهراء(س) شهرستان صحنه برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , امروله،,,
در این مراس مدیریت اداره آموزش و پرورش شهرستان صحنه عنوان کرد: طرح یادآوران برای احیای فریضه واجب امر به معروف و نهی از منکر در سطح مدارس برگزار می شود.
,,
وی ادامه داد: نقطه آغازین در آموزش امر به معروف و نهی از منکر، آموزش و پرورش است که با دانشآموزان در ارتباط است.
,,
رضا محمدی در پایان ضن اشاره به اهمیت این فریضه دینی گفت: امر به معروف و نهی از منکر یکی از واجبات دینی است که همه ما باید به ان توجه ویژه داشته باشیم.
,






, 
, ]
ارسال دیدگاه