به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب؛
از ماماهای مهریزی تجلیل شد
به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تعدادی از مامای فعال مهریزی تجلیل شدند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح مهریز،مراسم تجلیل از ماماهای شهرستان مهریز به میمنت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور رییس شورای سلامت شهرستان و جمعی از مدیران ادارات مهریز برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح مهریز,در ابتدا این مراسم دکتر میرجلیلی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان مهریز ضمن خوش آمدگویی در مورد نقش مهم ماماها در رشد جوامع بشری گفت: کشوری که شاخصهای مرگ و میر مادران باردار و کودکان آن بالا باشد در تمامی شاخصها مشکل دارد و جزو کشورهای توسعه نیافته بشمار میآید.
,محسن زاده مدیر بیمارستان فاطمه الزهرا شهرستان مهریز نیز در این مراسم با ارائه گزارشی در خصوص فعالیتهای این بیمارستان اظهار کرد : بخش دولتی و بخش خصوصی و خیرین خوشنام مهریز ، این بیمارستان دارای ارزشیابی درجه یک بوده و یکی از برترین بیمارستانهای استان بشمار می رود.
,در ادامه مهندس رستگاری فرماندار و رییس شورای سلامت مهریز با ارائه سخنانی زحمات این قشر را ارج نهاده و سلامتی آنان را از درگاه خداوند متعال خواستار شد.
,در پایان مراسم پس از بررسی مشکلات ماماها در شهرستان و ارائه نظرات و پیشنهادات آنها برای هرچه بهتر خدمات به بیماران و زنان باردار، از خدمات ارزنده این قشر زحمتکش قدردانی شد.
]
ارسال دیدگاه