گلزار شهدای گمنام طبس ساماندهی میشود
قرار است بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی طرح المان گلزار شهدای گمنام طبس را آماده کرده و در اختیار شهرداری طبس قرار دهد تا در باقیماندهی سال جاری عملیات اجرایی و ساماندهی آن در مجاورت بوستان شهدای گمنام آغاز شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی گلشن، جلسهای بهمنظور ساماندهی گلزار شهدای گمنام طبس و همچنین چارهاندیشی برای مشکلات مسجد شکر این شهرستان، با حضور مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی و جمعی دیگر از مسئولان در محل فرمانداری ویژه طبس برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی گلشن,در این جلسه مقرر شد بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی طرح المان گلزار شهدای گمنام طبس را آماده کرده و در اختیار شهرداری طبس قرار دهد تا در باقیمانده سال ۱۳۹۴ عملیات اجرایی و ساماندهی آن در مجاورت بوستان شهدای گمنام آغاز شود.
,حجتالاسلام سیدابراهیم مهاجریانمقدم امام جمعه طبس طی سخنانی در این جلسه اظهار داشت: شکست آمریکا در صحرای طبس حادثه بزرگ و بینظیری است و فراهم آوردن امکانات در محل این واقعه در راستای تسهیل بازدید عموم لازم است؛ اما به دلیل مشکلات عدیده برای تأمین امکانات در محل واقعه، بهتر است موزه عبرت در داخل شهر طبس احداث شود.
,علی قاسمی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی هم بیان کرد: موضوع احداث موزه عبرت در طبس برای نمایش اسناد و مدارک، مغایرتی با تجهیز موزه محل واقعه و مسجد شکر ندارد؛ تلاش داریم در آینده مراسم ۵ اردیبهشت را به صورت ملی برگزار کنیم و چنانچه بتوانیم محل واقعه شکست آمریکا در صحرای طبس را بهعنوان منطقه نمونه گردشگری در هیأت دولت تصویب کنیم، تأمین زیرساختها و امکانات رفاهی و اقامتی با دعوت از سرمایهگذاران بخش خصوصی به راحتی میسر خواهد بود.
,مهدی اخوانصفار معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس هم ضمن تأکید بر لزوم تجهیز و تأمین پایدار زیرساختهای موردنیاز بهویژه آب و برق در محل واقعه شکست آمریکا در صحرای طبس، تحقق آن را نیازمند اعتبارات ویژه ملی دانست.
,وی همچنین تصریح کرد: ساماندهی گلزار شهدای گمنام طبس به نحوی که زیبنده و درخور جایگاه شهدا و مناسب استفاده مردم باشد هم باید در دستور کار قرار گیرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه