بوناچیچ: داور یار دوازدهم سپاهان بود

بوناچیچ: داور یار دوازدهم سپاهان بود
سرمربی تیم فوتبال مس کرمان گفت: من در مس جور کسانی را کشیدم که دو روز بعد از بازی هم سر تمرین نمی‌آمدند و به فکر استراحت بودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا لوکا بوناچیچ پس از تساوی بدون گل مقابل سپاهان، در هفته بیست و هفتم لیگ برتر اظهار داشت: یک امتیازی که در این بازی گرفتیم غم‌انگیز بود چون بچه‌های ما تمام تلاش‌شان را کردند ما فقط نتوانستیم به یار دوازدهم آنها غلبه کنیم! من از تماشاگران مس عذرخواهی می‌کنم شانس ما روی کاغذ خیلی کم شده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,  لوکا بوناچیچ پس از تساوی بدون گل مقابل سپاهان، در هفته بیست و هفتم لیگ برتر اظهار داشت: یک امتیازی که در این بازی گرفتیم غم‌انگیز بود چون بچه‌های ما تمام تلاش‌شان را کردند ما فقط نتوانستیم به یار دوازدهم آنها غلبه کنیم! من از تماشاگران مس عذرخواهی می‌کنم شانس ما روی کاغذ خیلی کم شده است.,
 
,
وی ادامه داد: ما نمی‌دانستیم که برای پیروزی در فوتبال باید بر فاکتورهای دیگری هم غلبه کنیم و این جای تأسف دارد. شما دیدید داور چه بلایی سرمان آورد. دقیقه 47 باید ابراهیمی را اخراج می‌کرد و توپی هم که در محوطه جریمه به دست هادی عقیلی خورد را ندید.
,
 
,
سرمربی مس کرمان تأکید کرد: فکر کنم در لیگ بنگلادش هم این صحنه‌ها را خیلی راحت تصمیم می‌گیرند.
,
 
,
بوناچیچ عنوان کرد: با این نتیجه باید با شما خداحافظی کنم چون در سه بازی باقیمانده شانس ما خیلی کم است.
,
 
,
سرمربی مس کرمان در پایان گفت:‌ من از زمانی که به مس آمدم جور کسانی را می‌کشم که در آستانه دو روز مانده به بازی به فکر استراحت بعد از بازی‌شان بودند و تا دو روز بعد از مسابقه‌ای که انجام دادند، سر تمرین نمی‌آمدند.
,
 
,
انتهای پیام/ن
,
 
,
 
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه