دعوت دو بانوی ملی پوش آذربایجان غربی در اردوی تیم ملی شمشیربازی

دعوت دو بانوی ملی پوش آذربایجان غربی در اردوی تیم ملی شمشیربازی
دبیر هیئت شمشیربازی آذربایجان غربی گفت: سکینه نوری در اسلحه اپه و الهه قهرمانی در اسلحه فلوره از استان ما در اردوی آماده سازی تیم ملی کشورمان حضور دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیار، علی نجف زاده در گفت و گو با خبرنگار تیار گفت :اردوی تیم ملی شمشیربازی بانوان کشورمان در 3 اسلحه در تهران به مدت یک هفته برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیار, تیار ,

وی افزود: از آذربایجان غربی سکینه نوری در اسلحه اپه و الهه قهرمانی در اسلحه فلوره جزو دعوت شدگان به این اردوی یک هفته ای بودند.

,

دبیر هیئت شمشیربازی آذربایجان غربی اظهار کرد: این نفرات دوباره در اردوی آماده سازی تیم ملی کشورمان که در اسفندماه سال جاری، انتخابی المپیک جهت حضور در مسابقات قهرمانی بزرگسالان آسیا که در فروردین ماه سال آینده در شهر شانگهای کشور چین برگزار خواهد شد آماده می کنند.

,

وی تصریح کرد: در این اردو ۱۶شمشیرباز از ۷استان کشورمان حضور دارند.

,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه