ماجرای افزایش چندبرابری عوارض نوسازی در قوچان

ماجرای افزایش چندبرابری عوارض نوسازی در قوچان
افزایش چند برابری عوارض نوسازی در قوچان که منجر به ایجاد نارضایتی شهروندان شده بود، با پیگیری اعضای شورای شهر و شهردار قوچان حل شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی شکفته، عضو شورای شهر قوچان در پاسخ به سوال خبرنگار قوچان خبر پیرامون دلیل افزایش دو تا سه برابری عوارض نوسازی اظهار داشت: دلیل اصلی افزایش عوارض نوسازی، افزایش قیمت های منطقه ای از سوی اداره امور مالیاتی قوچان بود که پس از اطلاع از این موضوع، سه نفر از اعضای شورای شهر جلساتی را با مسئولین مربوطه برگزار کردند که نتیجه ای دربرنداشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قوچان خبر,

وی ادامه داد: پس از به نتیجه نرسیدن، اعضای شورای شهر پیشنهاد کاهش قیمت و عوارض نوسازی را مطرح کردند اما این مصوبه از سوی کمیته انطباق فرمانداری نیز رد شد.

,

وی با بیان اینکه مصوبه تخفیف 50 درصدی شورای شهر هم در کمیته انطباق رد شد، افزود: این موضوع با فرماندار قوچان و برخی از مسئولین استانی نیز درمیان گذاشته شد اما نتیجه ای حاصل نشد تا اینکه به کمک یکی از تبصره های قانونی و از طریق در نظر گرفتن جایزه خوش حسابی این مشکل حل شد.

,

عضور شورای شهر قوچان در پاسخ به این سوال خبرنگار قوچان خبر که تکلیف کسانی که قبل از این مصوبه، اقدام به پرداخت عوارض نوسازی خود کرده اند چه می شود، تصریح کرد: تلاش می کنیم کسانی که عوارض نوسازی خود را بصورت کامل پرداخت کرده اند، این تخفیف در عوارض نوسازی سال آینده این افراد لحاظ شود.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه