خودسوزی شهروند ترکیه در برابر شهرداری

خودسوزی شهروند ترکیه در برابر شهرداری
شهروند ترکیه ای خود را در برابر ساختمان یکی از شهرداری ها به شیوه محمد بوعزیزی تونسی با ریختن بنزین آتش زد. روزنامه «الیوم السابع» مصر نوشت: یک شهروند ترکیه ای در شهر آنتالیا واقع در جنوب ترکیه با ریختن بنزین، خود را آتش زد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خبرگزاری «جیهان» ترکیه در این خصوص اعلام کرد این فرد به علت مشکلات مالی به این اقدام روی آورد و در واقع اقدام او شبیه اقدام محمد بوعزیزی دست فروش تونسی در سال دو هزار و ده بود که سبب آغاز انقلاب تونس شد. اولاش آکین شهروند سی و دو ساله ترکیه ای بود که در برابر ساختمان شهرداری مدحت پاشا در آنتالیا خود را آتش زد. او پیش از این کار خود اعلام کرده بود که خواهان دیدار با شهردار است، اما بلافاصله بطری بنزین را بر سر خود خالی کرد و خود را آتش زد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


شهروندان ترکیه ای با دیدن صحنه آتش گرفتن این شهروند، برای خاموش کردن او اقدام کردند و یکی از شهروندان توانست با کپسول آتش نشانی این آتش را خاموش کند و خودروهای امداد در محل حاضر شدند و او را به بیمارستان منتقل کردند. 

,
,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه