رئیس اتاق اصناف فریدونکنار:

تابلوی 2 واحد صنفی با برند خارجی در مقابل شهرک خزرشهر پایین آورده شد

تابلوی 2 واحد صنفی با برند خارجی در مقابل شهرک خزرشهر پایین آورده شد
رئیس اتاق اصناف فریدونکنار از بازدید رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران از واحدهای صنفی برندهای غیرمجاز خارجی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مازنداصناف، مهدی باقرزاده طی گفت‌وگویی اظهار کرد: عصر سه‌شنبه با حضور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران از واحدهای صنفی برندهای خارجی و غیرمجاز در فریدونکنار بازدید به‌عمل آمد.

وی با بیان اینکه در این بازدید، تابلوی 2 واحد صنفی با برند خارجی ریبوک و کت که در مقابل شهرک خزرشهر واقع شده بودند، پایین آورده شد، تصریح کرد: در این بازدید به واحدهایی که با برندهای خارجی در سطح شهر فعال و نسبت به اخذ کد رهگیری از سامانه اصناف اقدام نکرده بودند، اخطاریه کتبی داده شد.

رئیس اتاق اصناف فریدونکنار خاطرنشان کرد: 6 واحد صنفی با برند خارجی در فریدونکنار در حال فعالیت هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مازنداصناف,
,
,
,
,
,
 
, , ,
,
, , , , , , , ,
, , , , , , , ,
, , , , , , ,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه