مرضیه شاهدایی مدیرعامل شرکتملی صنایع پتروشیمی شد
وزیر نفت با صدور حکمی مرضیه شاهدایی را به عنوان مدیرعامل شرکتملی صنایع پتروشیمی منصوب کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ماهشهر امروز :مرضیه شاهدایی که تابستان سالجاری عضو هیات مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی و جانشین محمدحسن پیوندی شده بود با
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ماهشهر امروز, ماهشهر امروز,حکم بیژن نامدار زنگنه مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی شد.
,مرضیه شاهدایی به عنوان جایگزین عباس شعریمقدم حکم مدیرعاملی گرفت تا برای نخستین بار یک زن معاون وزیر نفت شود.
شهرستان بندرماهشهر یکی از قطب های صنعت پتروشیمی به حساب می آید و به همین دلیل این جابجایی برای این منطقه حائز اهمیت است.
,
مرضیه شاهدایی به عنوان جایگزین عباس شعریمقدم حکم مدیرعاملی گرفت تا برای نخستین بار یک زن معاون وزیر نفت شود.
,,
شهرستان بندرماهشهر یکی از قطب های صنعت پتروشیمی به حساب می آید و به همین دلیل این جابجایی برای این منطقه حائز اهمیت است.
,]
ارسال دیدگاه