logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

اعتراف روزنامه سعودی به برگزاری بازی‌ها در ایران

اعتراف روزنامه سعودی به برگزاری بازی‌ها در ایران
روزنامه عکاظ عربستان با انتشار گزارشی خبر داد که با توجه به فعالیت‌های اخیر صورت گرفته، به احتمال زیاد نمایندگان ایران در مسابقات لیگ قهرمانان میزبان تیم‌های سعودی خواهند بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از آنکه سعودی‌ها برای حضور در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در ایران بهانه جویی کردند  و شکایتی را برای رسیدگی به این امر تنظیم نمودند در نهایت در جلسات کمیته اجرایی مسابقات با حضور مسئولان ایران و عربستان قرار شد بازی‌های نمایندگان دو کشور تا تاریخ 25 اسفند به تاخیر بیفتد تا در این مدت مشکلات سیاسی دو کشور حل شود در غیر این صورت بازی ها به کشور سوم منتقل شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


امروز نشریه عکاظ عربستان اعتراف کرد که بازی های باشگاه‌های عربستان در ایران برگزار خواهد شد زیرا دست هایی در AFC است که بر این تصمیم دامن می‌زنند.

گزارش این نشریه عربستانی به شرح زیر است: دو روز پیش در ایران جلسه‌ای با حضور امیر عبداللهیان معاون عربی و آفریقایی وزیر امورخارجه ایران و وزیر ورزش و جوانان برگزار شد. در این جلسه اعضای هیات رئیسه فدراسیون و برخی مدیران باشگاهی ایران حضور داشتند. این حضور معاون عربی و آفریقایی وزارت امور خارجه ایران و اظهارات او دخالت مستقیم سیاستمداران ایران در امور ورزش است! در این جلسه به کنفدراسیون فوتبال آسیا رسما اعلام کردند که تمام شهرهای ایران برای میزبانی بازی‌های عربستان آماده  و کاملا آمن هستند.

این روزنامه افزود: فدراسیون فوتبال عربستان برابر این دخالت مستقیم سیاستمداران ایران در امور ورزش واکنشی جدی نداشت، در نتیجه پیش از این هم سعود المهندی رئیس کمیته اجرایی مسابقات در گزارشی که ارائه داده بود از جانب معاون عربی آفریقایی وزیر امور خارجه ایران تاکید شده بود که تمام شهرهای ایران امن و آماده میزبانی است. اما احمد عید به عنوان رئیس فدراسیون عربستان و یکی از اعضا کمیته اجرایی کنفدراسیون غرب آسیا در باره دخالت این سیاستمدار ایران سکوت کرد!

این روزنامه عربستانی در ادامه نوشت: به نظر می‌رسد تصمیم درباره بازی‌های آسیایی چهار نماینده عربستان به انتخابات آینده فیفا گره خورده است زیرا کوتاهی‌های آشکار AFC در این مدت نشان داد دست‌هایی در پشت پرده است.

منبعی آگاه از AFC به این روزنامه خبر داد:«نماینده عربستان در کمیته اجرایی مسابقات نمی‌تواند به عنوان نماینده کشورش در این جلسات حضور داشته باشد زیرا او سمت دبیر کل فدراسیون عربستان را دارد و بنا بر بند چهارم آیین نامه فدراسیون فوتبال عربستان، دبیر کل، اعضای مجمع عمومی، اعضای هیات رئیسه فدراسیون عربستان، AFC و فیفا نمی‌توانند در جلسات شرکت کنند به استثنا اینکه کنفدراسیون آسیا می‌تواند او را به جلسه دعوت کند به عنوان دبیر کل نه به عنوان سمتی دیگر!».

این منبع آگاه افزود: موضع و رای عربستان در این اختلافات غایب است بر عکس ایران، زیرا قانون این را میگوید که  دبیر کل فدراسیون نمی‌تواند در جلسات کمیته اجرایی مسابقات به عنوان نماینده کشورش حضور یابد! پس حضور احمد خمیس، دبیر کل فدراسیون به عنوان نماینده عربستان در جلسات کمیته اجرایی برخلاف قانون است و سهل انگاری بزرگ فدراسیون عربستان به شمار می‌آید. در نتیجه در تمام جلساتی که کمیته اجرایی مسابقات برگزار کرده است به علت اعتراض ایران به حضور احمد خمیس به عنوان دبیر کل فدراسیون کشورش حضور نداشته است.
این روزنامه عربستانی در پایان اعتراف کرد و نوشت: با این تفاسیر مشخص شد که سرنوشت فدراسیون عربستان در دستان کنفدراسیون آسیا است و بحران نمایندگان کشور ما با ایران به علت تنگ نظری اعضای فدراسیون کشورمان در حالت بدی دارد و به احتمال زیاد بازی‌ها در ایران برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/ر

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه