فرمانده انتظامی استان همدان:
16 کیلو تریاک در همدان کشف شد
فرمانده انتظامی استان همدان از دستگیری دو قاچاقچی و کشف بیش از 16 کیلو مواد مخدر در همدان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع؛ سردار حاجی محمد مهدیان نسب افزود: ماموران ما در پی اخبار واصله مبنی بر اینکه 2نفر قاچاقچی اقدام به تهیه مواد مخدر از استانهای جنوبی نموده و قصد توزیع آن را در استان همدان دارند، بلافاصله وارد عمل شدند.
وی اظهار کرد: با استفاده از چند تیم عملیاتی متهمان که به عنوان مسافر عبوری اقدام به انتقال مواد مخدر می کردند،در ورودی شهر همدان شناسایی شدند.
مهدیان نسب ادامه داد: در بازرسی به عمل آمده از داخل وسایل متهم که به صورت کاملا" حرفه ای جاسازی شده بود، مقدار 16کیلو و 500گرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف کردند.
وی گفت: نقش و تعامل اطلاعاتی مردم موجب شد که امروز پلیس مبارزه با مواد مخدر دارای اشراف اطلاعاتی مطلوبی در سطح استان باشد و با تکیه بر این اعتماد و تعامل مردم عرصه را بر قاچاقچیان مواد مخدر تنگ کرده ایم و استمرار تعامل و ارتباط با مردم را یکی از اولویتهای پلیس مبارزه با مواد مخدر دانست.
,
,
,
پایان پیام/م
]
ارسال دیدگاه