گزارش /
بخش دیالیز بیمارستان شهید اشرفی آغاجاری افتتاح شد
بخش دیالیز بیمارستان شهید اشرفی اصفهانی اغاجاری صبح امروز افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر بهبهان :با حضورمعاون درمان و دیگر مسئولین دانشکده علوم پزشکی، فرماندار و مسئولین محلی شهرستان آغاجاری بخش دیالیز بیمارستان شهید اشرفی اصفهانی آغاجاری افتتاح شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر بهبهان :,
بخش دیالیز بیمارستان شهید اشرفی آغاجاری با هزینه ی بالغ بر 2/500/000/000 ریال به همت دانشکده علوم پزشکی و از محل اعتبارات جذب شده زاه اندازی شد.
ضمنا با توجه به نیاز بیشتر به تخت دیالیز در این شهرستان جهت رفع مشکلات بیماران دیالیزی مسئولین دانشکده پزشکی بهبهان درصد خریداری دو دستگاه دیگر در آینده نزدیک می باشند. لازم به ذکر است قبل از راه اندازی این بخش بیماران دیالیزی این شهرستان جهت درمان خود مجبور مراجعه به شهرستانهای همجوار(بهبهان و امیدیه ) بودند.
,
بخش دیالیز بیمارستان شهید اشرفی آغاجاری با هزینه ی بالغ بر 2/500/000/000 ریال به همت دانشکده علوم پزشکی و از محل اعتبارات جذب شده زاه اندازی شد.
,,
,
]
ارسال دیدگاه