غرش مردم پلدختر در 22بهمن بر سر استکبار:
پلدختر غرق در شور حماسی بیست و دو بهمن
مردم ولایتمدار شهرستان پلدختر اعم از زن و مرد، پیر و جوان با فریادهای الله اکبر، یکصدا پایبندی خود را به انقلاب اسلامی با گام های استوار و صدایی رساتر فریاد زدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بیان روز،امروز سرما و بارندگی هم نتوانست جلوی عظمت و شور مردم ولایتمدار و با بصیرت پلدختر را در مراسم یوم الله 22بهمن بگیرد،از شمال تا جنوب،از شرق تا غرب شهرستان پلدختر امروز یک صدا شعار مرگ بر آمریکا ،مرگ بر اسرائیل و الله اکبر سردادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بیان روز,حضور گسترده فرزندان خانواده های معظم شهدا و ایثار گران ،دانش آموزان و دانشجویان،طلاب و روحانیون،کارمندان و کارگران، هنرمندان و ورزشکاران به همراه امام جمعه ،فرماندار ،نیروی های نظامی وانتظامی همچون سال های گذشته به شکوه این مراسم افزوده است.
,

, مردم پلدختر با حضور پرشور و گسترده خود در راهپیمایی 22 بهمن ماه بار دیگر عزم واراده خود را برای دفاع از کیان انقلاب اسلامی به دنیا نشان دادند و اعلام کردند که تا پای جان از این آب وخاک دفاع می کنند.
,حضور کودکان و نوجوانان با صورت های مزین شده به رنگ پرچم ایران اسلامی شور ونشاط مراسم یوم الله22بهمن را دو چندان کرد.
,

, هر چند برخی از کاندیداهای انتخاباتی هم از این فرصت برای تبلیغات خود استفاده کردند و به صورت راهپیمایی طرفداران خود را به راهپیمایی 22بهمن رساندند ولی جالب برخی ها هم با در دست داشتن دست نوشته هایی از اعتدال و اعلام کاندیداتوری یک فرد خاص اعلام حمایت می کردند.
,اعلام قطعنامه پایانی مراسم و آتش زدن پرچم آمریکا از دیگر برنامه های این مراسم بود.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه