در گفتگو با مردم مشخص شد؛
«استکبارستیزی» مهمترین علت حضور مردم گناباد در راهپیمایی 22 بهمن
جمعی از مردم گناباد شرکت کننده در راهپیمایی 22 بهمن ماه، استکبارستزی را مهمترین عامل حضور خود در این راهیپمایی اعلام نمودند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ندای گناباد، همزمان با آغاز سی و هشتمین سال از پیروزی انقلاب اسلامی، خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ندای گناباد در میان مردم شرکت کننده در راهپیمایی 22 بهمن ماه گناباد حضور یافته و نظر مردم را درخصوص علت حضورشان در این راهپیمایی جویا شد و مردم گناباد اینگونه به این سوال جواب دادند:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای گناباد,رضا باقرزاده، شهروند گنابادی: مهمترین علت حضور در راهپیمایی 22 بهمن ماه، استکبار ستیزی و اعلام وجود این روحیه مردم به دولت مردان کشور می باشد.
, رضا باقرزاده، شهروند گنابادی:,امین عشقی، دبیر هیئت کاراته گناباد: هیئت کاراته گناباد هرساله با شرکت در راهپیمایی 22 بهمن با آرمان های امام خمینی (ره) تجدید پیمان نموده و مشت محکمی بر آمریکای جنایتکار می زند.
, امین عشقی، دبیر هیئت کاراته گناباد:,حسین علی حسینی، رزمنده دوران دفاع مقدس: علت حضور در راهپیمایی 22 بهمن، اعلام مجدد پیروی از ولایت فقیه و برائت و بیزاری از ترفندها و حیله های استکبار بدون هیچگونه ترسی و واهمه ای می باشد.
, حسین علی حسینی، رزمنده دوران دفاع مقدس:,سید مسعود هدایتی، رئیس جمعیت هلال احمر گناباد: دهه فجر سرآغاز طلوع اسلامی و رهایی ملت ایران است و همه ما باید این روز را گرامی بداریم و با توجه به هجمه ای که این روزها به ملت ایران وارد می شود، باید با حضور خودمان نشان دهیم مردم ایران همواره در صحنه هستند و همانند 38 سال گذشته، که امام خمینی (ره) با استکبار مبارزه نمودند، امروز نیز همه مسلمانان در حال مقابله با استکبارجهانی هستند.
, سید مسعود هدایتی، رئیس جمعیت هلال احمر گناباد:,علی قنبری، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گناباد: مهمترین علت حضور در راهپیمایی 22 بهمن، حمایت از انقلاب اسلامی، بیعت با ولایت فقیه و ایستادگی در برابر استکبارجهانی بویژه آمریکای جهانخوار می باشد.
, علی قنبری، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گناباد:,جواد حامدزاده، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گناباد: 22 بهمن روز ملی ایران اسلامی است و تمام مردم با آرمان های شهدا و امام شهدا تجدید میثاق می کنند و مردم با حضور پرشکوه خود در راهپیمایی 22 بهمن، مشت محکمی بر دهان همه ابرقدرت ها زده و دفاع از انقلاب اسلامی را به همگان به اثبات می رسانند.
, جواد حامدزاده، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گناباد: ,علیرضا جاویدعربشاهی، شهروند گنابادی:22 بهمن روز پیروزی حق بر باطل است و هرساله هدف از بزرگداشت این روز انعکاس این پیام به دنیا است که جمهوری اسلامی ایران به عنوان مدل کاملا انقلابی، حامی مستضعفان جهان و قابل گسترش به تمام حکومت های جهان است و هرسال با هدف حمایت از انقلاب اسلامی شاهد گسترش پیام انقلاب به سراسر جهان و پیروزی مستضعفین بر مستکبران جهان می باشیم.
, علیرضا جاویدعربشاهی، شهروند گنابادی:,حمیدرضا نقوی مقدم، شهروند گنابادی: علت حضور در راهپمایی 22 بهمن، لبیک گفتن به ندای رهبری، تجدید پیمان با آرمان های انقلاب و رهبری و نشان دادن حضور خود برای همیشه به آمریکای جنایتکار می باشد.
, حمیدرضا نقوی مقدم، شهروند گنابادی:,حسین امیری، شهروند گنابادی: مهمترین دلیل حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن، حس استقلال خواهی ملت ایران و استمرار شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی است و 37 سال از انقلاب این احساس مضاعف شده و هرسال که دشمنان درصدد تضعیف این روحیه بوده، مردم بیشتر شرکت می کنند.
, حسین امیری، شهروند گنابادی:,مجتبی خواجه پور، شهروند گنابادی: علت حضور در راهپیمایی 22 بهمن، بیعت با آرمان حضرت امام و رهبری و اینکه شعار مرگ بر آمریکا همیشه در سراسر کشور داشته باشیم و این راه امام را ادامه بدیم و با همراهی مقام معظم رهبری، تمام برنامه های کشور را به پیش ببریم.
, مجتبی خواجه پور، شهروند گنابادی:,حجت الاسلام حجت حاجی حسینی، استاد حوزه علمیه امام رضا (ع) گناباد: حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن به خاطر لبیک گفتن به ندای مقام معظم رهبری که از مردم خواستند در این روز شرکت نمودند، می باشد و مردم به آمریکا جهانخوار و دشمنان اسلام نشان می دهند که همواره پشتیبان ولایت فقیه هستند.
, حجت الاسلام حجت حاجی حسینی، استاد حوزه علمیه امام رضا (ع) گناباد:,تقی لطفی،هنرمندان گنابادی: هدف از حضور در راهپیمایی 22 بهمن، دفاع از آرمان های امام خمینی (ره) و نشان دادن ایستادگی در برابر آرمان های امام راحل می باشد.
, تقی لطفی،هنرمندان گنابادی:,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه