ملت ایران، امروز مسئول صیانت از انقلاب اسلامی هستند
فرماندار گرمسار گفت: امروز همه مسئول صیانت از اساس انقلاب وجمهوری اسلامی هستیم وانقلاب و جمهوری اسلامی محور وحدت ملی ماست[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسار آنلاین، داریوش طاهری؛ فرماندار گرمسار در مراسم راهپیمایی 22 بهمن در این شهر گفت: 37سال از خواست مردم ما برای استقلال-آزادی و جمهوری اسلامی ایران گذشت و آرمان ملت ما همچنان استقلال-آزادی و جمهوری اسلامی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسار آنلاین,طاهری با اشاره به فرمایش امام راحل که فجر انقلاب ،دمیدن خورشید استقلال و ازادی است و این اعجاز بزرگ قرن و این پیروزی بی نظیر و این جمهوری اسلامی محتاج به حفظ ونگهداری دارد اشاره نموده و افزود: روز 22 بهمن روز پیروزی اتحاد ووحدت ملی است ،و پیروزی مردم ایران در این روز پیروزی یک قبیله و جناح وقشر نبود.
,فرماندار گرمسار در ادامه گفت: این انقلاب برای این بود که رژیم کودتایی را سرنگون کند وبه نظام سلطه پایان ببخشد و پس از پیروزی مردم در انقلاب روح خود باوری و عزت در این کشور حاکم شدوانقلاب برای این بود که دست ردی بر سینه مداخله جویان و استعمارگران بزنیم.
,وی تصریح کرد: امروز همه مسئول صیانت از اساس انقلاب وجمهوری اسلامی هستیم و حفظ اساس انقلاب به پاکی وپاکدستی تقوا-دفاع از حقوق مردم-خدمتگزاری صادقانه و مقابله با زیادی خواهی ها و رانتخواری ها باید در اولویت قرار بگیرد.
,طاهری خاطرنشان کرد: انقلاب و جمهوری اسلامی محور وحدت ملی ماست و همه ما باید با هم وپشت سر رهبری برای صیانت از ارزش های انقلاب و حقوق ملت تلاش کنیم و این پیمان ناگسستنی ما با رهبری عزیز انقلاب و ملت است و دشمنان آرزوی گسستن این پیمان را به گور خواهند برد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه