امام جمعه موقت جوین عنوان کرد:
حضور مردم در انتخابات انقلاب را بیمه می کند
امام جمعه موقت جوین با تاکید برحضور حداکثری در انتخابات پیش رو گفت: حضور پرشور مردم در پای صندوق های رای ، انقلاب ونظام اسلامی را بیمه می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آل نور ،حجت الاسلام کیوانلو در خطبه های این هفته نمازجمعه جوین با اشاره به فرارسیدن میلاد حضرت زینب (س) اظهار داشت: این بانوی بزرگوار با ایستادگی در برابر ظلم، به ما درس پایمردی، استقامت واستکبار ستیزی داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آل نور, آل نور,وی افزود:امروز روش ومنش حضرت زینب (س) دربرخورد با ابرقدرت های زمان خود باید برای سیاست مداران ما در عرصه سیاست خارجی الگو باشد .
,امام جمعه موقت جوین بیان داشت:ایشان با وجود آن همه مصیبت و درحالی که در خانه دشمن قرار داشت در مقابل ظلم آن ها ایستاد وبا این مقاومت معادلات دشمن را به هم ریخته وتاریخ را دگرگون ساخت.
,حجت الاسلام کیوانلو با اشاره به اینکه روز میلاد حضرت زینب (س) به عنوان روز پرستار نامگذاری شده است، تصریح کرد: ایشان تنها پرستار کودکان داغدیده اباعبدالله نبود ، بلکه ایشان پرستار نهضت و انقلاب حسینی بودو پیام نهضت اباعبدالله را به نسل های بعد منتقل کرد.
,وی در ادامه با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال گفت: راهپیمایی 22 بهمن پیام استقامت و وحدت ملت ایران را به دنیا صادر کرد
,امام جمعه موقت جوین با بیان اینکه 22 بهمن نماد عزت و اقتدارر ایران اسلامی است ،یادآورشد: در راهپیایی امسال حضور نسل سومی ونسل چهارمی های انقلاب که انقلاب را ندیدند اما خوی انقلابی را درخود پرورش دادند بسیار پررنگ تر و پرشور تر از همیشه بود.
,وی گفت:این حضور پرشور نشان دهنده این است که مردم وبه خصوص جوانان این کشور پای آرمان های انقلاب مردانه ایستاده اند.
,حجت الاسلام کیوانلو افزود:انقلاب اسلامی ایران تنها به مرزهای جفرافیایی کشورمان محصور نمی شود بلکه جریان عمیقی است که امروز دنیا را متحول کرده است.
,امام جمعه موقت جوین در ادامه با اشاره به اهمیت انتخابات پیش رو گفت: انتخابات تزریق خون تازه به قوای نظام است .
,وی با تاکید بررحضور حداکثری در انتخابات گفت: حضور پرشور مردم در پای صندوق های رای ، انقلاب ونظام اسلامی را بیمه می کند.
,حجت الاسلام کیوانلو در ادامه با اشاره به انتشار خبر اعتراف یک مذاکره کننده آمریکایی در رسانه های خارجی گفت: امروز می بینیم یک مذاکره کننده ارشد آمریکایی اعتراف کرده: ما شاید می توانستیم با حمله نظامی تاسیسات هسته ای ایران را متوقف کنیم ( که البته این نیز یک بلوف است)، اما نمی توانستیم دانش هسته ای را از آن ها بگیریم و تحریم ها نیزنتوانست پیشرفت برنامه های هسته ایران را متوقف کند.
,امام جمعه موقت جوین تصریح کرد: امروزنتیجه استقامت و پایداری ملت ایران به جایی رسیده است که خودشان اعتراف می کنند تحریم ها بر ملت ایران کارساز نبوده است.
,وی خاطر نشان کرد:ما این استاقمت وپایداری را از مکتب اهل بیت گرفتیم و در هیچ زمانی حتی در سخت ترین شرایط از آن دست نمی کشیم.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه