ضرورت نظارت بیشتر صدا و سیما بر ساخت سریال ها
نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی گفت : احتمال می دهیم این اشتباه بر اثر بی دقتی صورت گرفته و صداوسیما باید در سریال هایی که بودجه کلان به آنها اختصاص می دهد نظارت بیشتری داشته باشد تا موجب نگرانی مردم نشود .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از گلستان ما ، حجت الاسلام سیدعلی طاهری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس و نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ماجرای سریال “سرزمین کهن” گفت : همه کارگردانان و دست اندرکاران فیلم ها و سریال ها باید توجه داشته باشند که در روند تولید فیلم و سریال ها به هیچ یک از اقوام و مذاهب اهانت نشود .
, شبکه اطلاع رسانی دانا, گلستان ما,وی در ادامه تاکید کرد : همه مردم ما در انقلاب و دفاع مقدس نقش داشته اند و به عنوان ولی نعمت ما باید دقت شود زمان ساخت سریال ها تاریخی حرمت ها حفظ شود .
,نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد : مسئولین صدا و سیما قبل از ساخت سریال های تاریخی و فاخر فیلم نامه ها را به خوبی مطالعه نمایند تا چنین مشکل هایی دیگر تکرار نشود.
,وی با اشاره به اینکه نمی شود گفت اشکال به وجود آمده در سریال "سرزمین کهن " عمدی بوده ، عنوان کرد: احتمال می دهیم این اشتباه بر اثر بی دقتی صورت گرفته و صداوسیما باید در سریال هایی که بودجه کلان به آنها اختصاص می دهد نظارت بیشتری نماید تا موجب نگرانی مردم نشود .
]
ارسال دیدگاه