مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه بسیج درگز:
هاشمی با زیر سوال بردن شورای نگهبان، رهبری را نیز زیر سوال برد
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه بسیج درگز گفت: هاشمی رفسنجانی با سخنان خود نه تنها شورای نگهبان بلکه برخی دیگر نهادهای نظام را نیز زیر سوال برد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از درگزخبر، حجت السلام داوود عبدالهی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: عدهای برای رسیدن به منافع شخصی خود دست به هر کاری می زنند و نظام و ساختار آن را تا جایی قبول دارند که به منافع شخصی شان آسیب نرسد و اگر منافع شخصی و حزبی آن ها دچار مشکل شوند؛ ساختار نظام را زیر سوال می برند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درگزخبر,وی افزود: از مهمترین ساختار های این نظام مقدس، شورای نگهبان است؛ که وظیفه اصلی آن حفظ نظام در مسیر انقلاب اسلامی است تا از مسیر اصلی خود منحرف نشود و مانع تصویب و اجرای قوانینی شود که با قانون اساسی و دین اسلام منافات دارد.
,حجت الاسلام عبدالهی در واکنش به اقدامات اخیر یکی از مسئولین اذعان کرد: هاشمی رفسنجانی با سخنان خود نه تنها شورای نگهبان را زیر سوال برد؛ بلکه برخی دیگر از نهادهای حساس نظام مثل رهبری، قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی را نیز زیر سوال برد، چون صلاحیت و انتخاب شورای نگهبان با رهبری است و صلاحیت و انتخاب حقوقدانان توسط قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی انجام می شود.
,وی خطاب به هاشمی رفسنجانی ادامه داد: مقام معظم رهبری شما را به عنوان رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب کرد و اجازه قضاوت و داوری را به شورای نگهبان داد، همان ساختاری که در قانون اساسی برای مجمع تشخیص مصلحت نظام مشخص شده است و وظایفی را بر عهده این مجمع گذاشته است؛ همان قانون نیز برای شورای نگهبان ساختار و وظایفی را نیز تعریف کرده است.
,وی افزود: این درست نیست که برای برخی منافع شخصی و حزبی ساختار نظام اسلامی را زیر سوال ببریم، اگر خود را پیرو مکتب امام خمینی(ره) می دانید بهتر است به ساختاری که آن امام راحل برای نظام مقدس جمهوری اسلامی تعریف کرده است احترام بگذارید نه اینکه آن ساختارها را زیر سوال ببرد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه