در آستانه عید نوروز، اعلام شد:

ممنوعیت صدور مجوزهای حفاری در سطح شهر

ممنوعیت صدور مجوزهای حفاری در سطح شهر
مدیر پیمان و نظارت شهرداری تبریز از عدم صدور مجوز حفاری غیر ضروری آب و فاضلاب، مخابرات، برق و گاز، تا ۱۵ فروردین سال آینده در سطح شهر تبریز خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریزبیدار، آدی بیگ گفت: در آستانه سال جدید و با توجه به حضور مسافران نوروزی، نیاز است که معابر سطح شهر، از وضعیت مناسب و مطلوبی برخوردار باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی ادامه داد: بر این اساس، حسب دستور شهردار محترم کلانشهر تبریز جناب دکتر نجفی و معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز، حتی‌الامکان صدور مجوزهای حفاری غیر ضروری در کلیه معابر و خیابان های شهر، تا مورخه ۱۵ فروردین سال ۱۳۹۵، مقدور نخواهد بود.
 

,
,

وی افزود: امیدواریم در ایام نوروز شهروندان و مسافران، با برخورداری از ترافیکی روان، از ایام تعطیلات نوروز، به خوبی بهره برداری کنند.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه