اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

درگیری طالبان و داعش در افغانستان

درگیری طالبان و داعش در افغانستان
معاون رئیس ستاد ارتش افغانستان از درگیری گروه طالبان با افراد وابسته به گروه تروریستی داعش در ولایت‌های شرقی و شمالی افغانستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ژنرال «مرادعلی مراد» معاون رئیس ستاد ارتش افغانستان اعلام کرد: گروه تروریستی داعش در تلاش برای نفوذ بیشتر در مناطق مختلف افغانستان است.

وی خاطرنشان کرد: نیروهای امنیتی و نظامی افغان توان لازم برای مبارزه با گروههای تروریستی و حفظ مرزهای این کشور را دارند.

مراد اذعان داشت: در ولایت هلمند، ولایت‌های شرقی و برخی ولایت‌های شمالی افغانستان افراد وابسته به گروه تروریستی داعش با نیروهای امنیتی و نظامی افغان درگیر شده‌اند.

مرادعلی مراد معاون رئیس ستاد ارتش افغانستان تصریح کرد: این در حالی است که گروه طالبان نیز در مناطق مذکور با نیروهای گروه تروریستی داعش درگیر بوده‌اند.

در ادامه مراد به رادیو آزادی گفت: افراد وابسته به گروه تروریستی داعش که در افغانستان فعالیت می‌کنند، با برخی شبکه‌های تروریستی در سوریه و عراق نیز مرتبط هستند.

معاون رئیس ستاد ارتش افغانستان تأکید کرد: سیستم ارتباطی و رهبری داعش در افغانستان را با گروه داعشی که در عراق و سوریه حضور دارند، تأیید می‌کنم.

این مقام ارشد ارتش افغانستان افزود: اختلافات درون گروهی طالبان در افغانستان نیز فعالیتهای گروه داعش در این کشور را تقویت کرد.

مراد علی مراد در حالی این سخنان را می‌گوید که «احمد ضیاء مسعود» نماینده ویژه رئیس‌جمهور افغانستان در جمع سران جهادی و مقامات محلی ولایت تخار در شمال افغانستان اظهار داشت: متأسفانه حکومت افغانستان هیچ طرح و برنامه‌ای برای مبارزه با مخالفان مسلح دولت ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

وی که برای بررسی اوضاع امنیتی به ولایت تخار سفر کرده بود، تصریح کرد: بنا به پیشنهاد مجاهدین باید «شورای مجاهدین» در چارچوب یک تیپ نظامی بوجود آید و به ارتش افغانستان ملحق شود، زیرا نیروهای امینی و نظامی افغانستان به تنهایی قادر به تأمین امنیت این کشور نیستند.

,

انتهای پیام/بخ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه