رئیس انجمن سینمای جوان استان کرمانشاه خبر داد:

راهیابی فیلم کوتاه «با زندگی خسته دلی» به بخش نهایی جشنواره بین المللی فیلم تهران

راهیابی فیلم کوتاه «با زندگی خسته دلی» به بخش نهایی جشنواره بین المللی فیلم تهران
رئیس انجمن سینمای جوان استان کرمانشاه از راهیابی فیلم کوتاه «بازندگی خسته دلی» به بخش نهایی جشنواره بین المللی فیلم 100 ثانیه ای تهران خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا کامران رضایی در گفتگو با طاق نیوز، از راهیابی فیلم کوتاه «بازندگی خسته دلی» به مرحله نهایی جشنواره بین المللی ۱۰۰ ثانیه ای تهران خبرداد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طاق نیوز، ,

 

,

وی افزود: کارگردانی این اثر هنری را «امین سلیمی» و تهیه کنندگی آن را  انجمن سینمای جوان استان کرمانشاه به عهده دارد.

,

 

,

رضایی در خصوص موضوع و محتوای این اثر هنری افزود: این فیلم  که زندگی رفتگری تنها را به تصویر می کشد دومین تجربه ی فیلم کوتاه«امین سلیمی» است و تصویربرداری و تدوین آن را«سامان آریانپور»انجام داده است.

,

 

,

رئیس انجمن سینمای جوان استان کرمانشاه گفت: دهمین جشنواره فیلم کوتاه 100  اسفندماه امسال در تهران برگزار می شود.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه