برگزاری مسابقه همدلی و همزبانی با شرکت ۱۳۰ سواد آموز در ابهر

برگزاری مسابقه همدلی و همزبانی با شرکت ۱۳۰ سواد آموز در ابهر
مسابقه همدلی و همزبانی ویژه سواد آموزان دوره انتقال همزمان با سراسر کشور و با شرکت ۱۳۰سواد آموز در ابهر برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ابهر۲۴ مسابقه همدلی و همزبانی ویژه سواد آموزان دوره انتقال همزمان با سراسر کشور و با شرکت ۱۳۰سواد آموز و با حضور مسئولین و کارشناسان اداره سواد آموزی شهرستان ابهر برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ابهر۲۴ ,

امیرلو رئیس اداره سواد آموزی شهرستان ابهر در مسابقه همدلی و همزبانی ویژه سواد آموزان دوره انتقال به تشریح اهمیت سواد و سواد آموزی پرداخت و با اشاره به این که در چشم انداز بیست ساله جمهوری اسلامی ایران و برنامه توسعه ملی ، آموزش برای همه با انتخاب دانایی به عنوان مبنای اصلی پیشرفت جامعه، جایگاه ویژه ای به امر آموزش و پرورش اختصاص یافته است از سواد آموزان خواست بیش از پیش نسبت به مقوله سواد آموزی و ارتقاء توانمندیهای مهارتی خود اهمیت دهند.

,

به گزارش ابهر۲۴ این مسابقه در ایام دهه فجر و با هدف گسترش و ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی در میان سوادآموزان، تقویت مهارت‌های خواندن و نوشتن و کاربست آن در زندگی و آشنایی مخاطبان با مصادیق همدلی و هم‌زبانی برای مشارکت بهتر در فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی کتاب‌خوانی، ویژه سوادآموزان دوره انتقال برگزار شده‌است.

, ابهر۲۴ ,

گفتنی است از ۱۳۰ سواد آموز شرکت کننده در مسابقه، تعداد ۷ نفر به عنوان برگزیده شهرستانی به استان معرفی شدند.

,

لازم به ذکر است این مسابقه با حضور مسئولین و کارشناسان اداره سواد آموزی شهرستان ابهر در محل دبیرستان امیر کبیر ابهر برگزار شد.

,

IMG_1145

, IMG_1145, IMG_1145,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه