سرپرست اداره تبلیغات جاسک:
حضرت زینب (س) نهضت کربلا را ماندگار کرد
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی جاسک گفت:حضور حضرت زینب (س) در حادثه کربلا سبب شد نهضت کربلا احیا شده و برای همیشه تاریخ ماندگار شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مکران نیوز ؛حجت الاسلام حمید غلامپور در مراسمی که به مناسبت روز پرستار و سالروز تولد حضرت زینب(س) برگزار شد اظهار داشت: حضرت زینب (س) پس از واقعه کربلا با محبت و مهربانی و فرزندان امام حسین (ع) برخورد میکرد و علاوه بر مداوای آنان به خواستههای آنان نیز پاسخ مثبت میداد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مکران نیوز ,وی حضرت زینب (س) را راوی واقعه کربلا و پیامرسان نهضت امام حسین (ع) ذکر و خاطرنشان کرد: اگر حضرت زینب (س) در حادثه کربلا حضور نداشت امروز هیچ آثاری از کربلا، دین و مظلومیت امام حسین (ع) نبود ولی حضور این بزرگوار سبب شد نهضت کربلا احیا شده و برای همیشه تاریخ ماندگار شود.
,وی افزود: حضرت زینب (س) علاوه بر دلداری و نوازش اسرای کربلا و بازماندگان واقعه کربلا به التیامبخشی دردهای جسمی آنان میپرداخت و مانند مادری از نظر روحی و روانی و جسمی به اسرای کربلا رسیدگی میکرد گرچه نهضت امام حسین (ع) را نیز تبلیغ میکرد و هیچگاه نماز شب و عبادتش را ترک نمیکرد.
,حجت الاسلام غلام پور تصریح کرد: روز ولادت باسعادت حضرت زینب (س) به این خاطر روز پرستار نامگذاری شده است که این حضرت از اسرای کربلا بهویژه فرزندان امام حسین (ع) مواظبت و پرستاری میکرد و زحمات بسیاری را در این زمینه متحمل شد و در تمام ابعاد شخصیتی، فرهنگی، مادری و رفع نیاز نیازمندان و نگهداری از اسرا نقش بهسزایی ایفا کرده است.
,سرپرست اداره تبلیغات اسلامی جاسک اضافه کرد: حضرت زینب (س) گرچه محنتها و سختیهای فراوانی کشید ولی با سخنرانیهای توفنده خود بهویژه در جمع مردم کوفه که سند زنده مظلومیت اهل بیت (ع) است، برای مردم واقعه کربلا را روشنگری کرد و ارکان حاکمیت بنیامیه را با ایراد سخنرانی وزین و کوبنده لرزاند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه